Ισπανικά ΜΜΕ: «Η Ρεάλ Οβιέδο τσεκάρει τον Μπράντον Τόμας»

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Ισπανικά ΜΜΕ: «Η Ρεάλ Οβιέδο τσεκάρει τον Μπράντον Τόμας»

Τι αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας.

Μια σεζόν που δείχνει αρκετά ανεβασμένος με τα «ασπρόμαυρα» διανύει έως τώρα ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος παραμένει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για δεύτερη  σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός απολαμβάνει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, κάτι που αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Ο 28χρονος φορ έχει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ, μετά από 24 αναμετρήσεις την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο στην πατρίδα του.

Ο Μπράντον Τόμας έχει εμπειρία από την La Liga 2, όπου έχει αγωνιστεί σε αρκετές ισπανικές ομάδες. Σύμφωνα με ισπανικό μέσο, ο Μπράντον αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Οβιέδο ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

H εν λόγω ομάδα ψάχνει ενίσχυση μεσοεπιθετικά, έχοντας κάνει, αρχικά, «κρούση» για τον Τζόναναθ Ντουμπασίν, ωστόσο εναλλακτικά θα επιθυμούσε να εντάξει στο ρόστερ της τον Μπράντον Τόμας, αν δεν μπορέσει να αποκτήσει τον εξτρέμ της Βασιλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός στράικερ του Δικεφάλου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα.

Η Ρεάλ Οβιέδο αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.