Το αντίο του Εκόνγκ στον «θρύλο» Κιελίνι (pic)

Εκόγνκ - Κιελίνι

i

© PrtScr

Το αντίο του Εκόνγκ στον «θρύλο» Κιελίνι (pic)

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τροστ Εκόνγκ, θέλησε μέσω των social media να πει το δικό του αντίο στον Τζόρτζιο Κιελίνι.

Όπως είναι γνωστό από χθες (12/12), ο Τζόρτζιο Κιελίνι πήρε την απόφαση να σταματήσει μία μακρά και λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα, στα 39 του.

«Ήσουν το πιο όμορφο και έντονο ταξίδι της ζωής μου. Ήσουν τα πάντα για μένα. Μαζί σου έκανα μία μοναδική και αξέχαστη διαδρομή. Τώρα όμως είναι η στιγμή να ανοίξω νέα κεφάλαια και να γράψω άλλες σημαντικές και ενθουσιώδεις σελίδες», έγραψε ο Ιταλός, απευθυνόμενος στο ποδόσφαιρο σε ανάρτησή του.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ Τροστ Εκόνγκ, ο οποίος έχει παίξει ως αντίπαλος κόντρα στον Ιταλό σπουδαίο ποδοσφαιριστή, θέλησε να πει το δικό του αντίο μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία του με τον Κιελίνι όταν είχαν ανταλλάξει φανέλες, με τον Νιγηριανό να γράφει: «Χαρούμενη απόσυρση Τζόρτζιο Κιελίνι».

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», τα σχέδια του Κιελίνι φαίνεται να περιλαμβάνουν την πρόθεση να παρατείνει την παραμονή του στις ΗΠΑ ακόμη και όταν ανακοινωθεί η αποχώρησή του, προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. 

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει πιθανότητα ο Ιταλός στόπερ να επιστρέψει στην πατρίδα του, με όνειρο να αναλάβει τα ηνία της Γιουβέντους.

Τζόρτζιο Κιελίνι: Ο «βράχος» της Γιουβέντους και της Ιταλίας που... μάτωνε τη φανέλα κι έμεινε με ένα απωθημένο!
SERIE A

21:59 - 12.12.2023

Τζόρτζιο Κιελίνι: Ο «βράχος» της Γιουβέντους και της Ιταλίας που... μάτωνε τη φανέλα κι έμεινε με ένα απωθημένο!

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποφάσισε να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ανοίξει νέα κεφάλαια. Πλούσια καριέρα, πλούσιο παλμαρέ, αλλά κι ένα δυνατό απωθημένο για τον Ιταλό «στρατιώτη».

«Βλέπω τη Γιουβέντους στο μέλλον μου. Δεν ξέρω σε ποιον ρόλο, αλλά είναι ένα μέρος όπου έχω περάσει σχεδόν τη μισή μου ζωή», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του. Ο Κιελίνι στα χρόνια του στη Γιουβέντους συγκέντρωσε 561 συμμετοχές και 36 γκολ, κατακτώντας εννέα σερί Scudetto. Επιπλέον, πανηγύρισε πέντε Σούπερ Καπ Ιταλίας και πέντε Κύπελλα Ιταλίας.