Κανελλόπουλος: «Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε παίκτη να παίζει στην... κολασμένη Τούμπα»

Γιώργος Κανελλόπουλος

i

© Helsinki HJK

Κανελλόπουλος: «Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε παίκτη να παίζει στην... κολασμένη Τούμπα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:53 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 13.12.2023

Ενόψει και της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας μέσος της Ελσίνκι, Γιώργος Κανελλόπουλος μίλησε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

ΠΑΟΚ και Ελσίνκι θα κοντραριστούν στην Τούμπα (14/12, 19:45) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Από τη μία, μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη ο Δικέφαλος εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ η αδιάφορη βαθμολογικά κι αποκλεισμένη ομάδα της Φινλανδίας θέλει να κλείσει τις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ενόψει και της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, το «ελληνόπουλο» της Ελσίνκι, ο Γιώργος Κανελλόπουλος που είχε παίξει και στο ματς του πρώτου γύρου, αποθέωσε την Τούμπα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του φινλανδικού συλλόγου

«Η Τούμπα είναι διάσημη για την ατμόσφαιρα της σε όλη την Ευρώπη και είναι απόλυτα κολασμένη στα μεγάλα ματς. Αρκεί να σας πω πως στα πιο καυτά παιχνίδια, η ομάδα του ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο με τα ηχεία να παίζουν στο τέρμα το Hells Bells των AC/DC. 

Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε παίκτη να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Και το ζητούμενο είναι να μην επηρεάζεσαι – όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό – από την ατμόσφαιρα. Πάντως φρόντισα να ενημερώσω τους συμπαίκτες μου, για το τι θα αντικρίσουν την Πέμπτη».

Για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη: «Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα είναι εδώ από το Σάββατο και όπως αντιληφθήκατε είναι διαφορετικές οι καιρικές συνθήκες από το Ελσίνκι. Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι μια πανέμορφη πόλη, με ζεστούς ανθρώπους και ωραίο φαγητό ενώ σε καμιά περίπτωση δεν είναι χαώδης όπως η Αθήνα».

ΠΑΟΚ: «Ζητάμε αναστολή του μέτρου για κεκλεισμένων των θυρών - Η αντιπρότασή μας στην κυβέρνηση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:25 - 12.12.2023

ΠΑΟΚ: «Ζητάμε αναστολή του μέτρου για κεκλεισμένων των θυρών - Η αντιπρότασή μας στην κυβέρνηση»

Μερικές ώρες μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για λουκέτο δύο μηνών στα γήπεδα της Super League 1, ο ΠΑΟΚ δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση έκανε τη δική του πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Έχει αγωνιστεί στην πρώτη του σεζόν με την Ελσίνκι για 2400 λεπτά και έχει πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος: «Γιατί έχω την εντύπωση πως πέρασαν δυο χρόνια;» θα αναρωτηθεί γελώντας και θα συνεχίσει: «Ηταν μια απίστευτη χρονιά και για μένα και για την ομάδα και είναι σίγουρα απόλυτα πετυχημένη. Πήραμε το Πρωτάθλημα, παίξαμε στους ομίλους του Conference, όλα ήταν τέλεια και δεν το μετάνιωσα για την επιλογή μου».