ΠΑΟΚ: «Ζητάμε αναστολή του μέτρου για κεκλεισμένων των θυρών - Η αντιπρότασή μας στην κυβέρνηση»

Μάκης Γκαγκάτσης

i

© Intime

ΠΑΟΚ: «Ζητάμε αναστολή του μέτρου για κεκλεισμένων των θυρών - Η αντιπρότασή μας στην κυβέρνηση»

Sportal newsroom 17:25 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 12.12.2023

Μερικές ώρες μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για λουκέτο δύο μηνών στα γήπεδα της Super League 1, ο ΠΑΟΚ δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση έκανε τη δική του πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε πως μέχρι τις 12 Φλεβάρη τουλάχιστον θα πραγματοποιούνται χωρίς οπαδούς όλοι οι αγώνες της Stoiximan Super League

Μία μέρα μετά στη συνεδρίαση της Λίγκας ο Μάκης Γκαγκάτσης πρότεινε συντεταγμένα οι ομάδες να ζητήσουν από την Κυβέρνηση να αναστείλει το μέτρο των κεκλεισμένων αγώνων και να προτείνουμε να ισχύσει ποινή κεκλεισμένων για όλη τη σεζόν για κάθε ομάδα που δεν θα περιφρουρήσει την τάξη στο γήπεδό της στο εξής.

Προσωρινή πρόεδρος της Super League η Κοξένογλου – Στο επόμενο ΔΣ «κληρώνει» για τον διάδοχο του Μαρινάκη

Δρομολογούνται πλέον οι εξελίξεις μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League και πλέον ανοίγει ο δρόμος για να υπάρξει η διάδοχη κατάσταση για τη θέση που έμεινε «ορφανή» μετά την απόφαση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Αυτό που αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Συνεταιρισμού σχετικά με το ζήτημα είναι η διαδικασία της εκλογής του προέδρου να μετατεθεί για τις επόμενες συνεδριάσεις και μέχρι τότε ως προσωρινή πρόεδρος θα λειτουργεί η Κάτια Κοξένογλου.

Πρόκειται για την Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος που μέχρι σήμερα είχε τον ρόλο της αναπληρώτριας προέδρου στον συνεταιρισμό και είχε πάνω της πολλές ευθύνες, ενώ εδώ και πολλά χρόνια έχει σημαίνοντα ρόλο στα γραφεία της Super League.

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:57 - 12.12.2023

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

Δυσάρεστα είναι τα νέα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ το όνομα που «παίζει» πολύ για την επόμενη μέρα της προεδρίας στη Super League, είναι αυτό του Ηλία Πουρσανίδη.