Αστέρας: «Ο Μαρινάκης δεν είναι το πρόβλημα, δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία»

Αστέρας: «Ο Μαρινάκης δεν είναι το πρόβλημα, δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία»

Sportal newsroom 14:46 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 12.12.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση που εξέδωσε, πήρε θέση για το θέμα της πρότασης μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης ζήτησαν να τελειώσει εδώ και τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την προεδρία της Λίγκας, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε ήδη και θα συζητηθεί στο σημερινό (12/12) ΔΣ της Λίγκας. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά της θέλησε να ξεκαθαρίσει με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι: «Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπισή του ακόμη πιο δύσκολη».

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Η θέση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενόψει του σημερινού (12/12) Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο. 

Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπισή του ακόμη πιο δύσκολη. 

Κατά τούτο, λοιπόν, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία. 

Μαρινάκης: «Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει θα αναγκαστούμε να πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:35 - 12.12.2023

Μαρινάκης: «Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει θα αναγκαστούμε να πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε πως σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν εκείνοι που πρέπει να υπάρξουν πιο σκληρές αποφάσεις.

Προτρέπουμε δε όλες τις πλευρές να σταθούν με ψυχραιμία και με ουσιαστικές πράξεις για την πραγματική αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα».