Σημαντική απώλεια στον Παναθηναϊκό εν όψει Χάιφα: Εκτός ο Τζούρισιτς!

Φίλιπ Τζούρισιτς

i

Intime

Σημαντική απώλεια στον Παναθηναϊκό εν όψει Χάιφα: Εκτός ο Τζούρισιτς!

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:17 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 12.12.2023

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα στην προπόνηση της Τρίτης και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα.

Σοβαρό πλήγμα δέχτηκε το σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Γιατί ο Σέρβος προπονητής έχει μία αναπάντεχη απώλεια: τον Φίλιπ Τζούρισιτς.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν προπονήθηκε την Τρίτη. Ο Τζούρισιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού.

Ο Σέρβος άσος δεν φαίνεται να ταλαιπωρείται από κάτι πολύ έντονο, όμως ο χρόνος αποθεραπείας μέχρι την Πέμπτη είναι πολύ μικρός. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τζούρισιτς θα αποκλειστεί αύριο από την αποστολή που θα ανακοινώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με βάση τις δοκιμές της ενδεκάδας, ο Γιοβάνοβιτς δεν έμοιαζε να προορίζει τον Τζούρισιτς για βασικό. Ωστόσο, ο Σέρβος είναι από τους πιο ποιοτικούς του ρόστερ, ένας ποδοσφαιριστής ικανός να αντιστρέψει τη ροή ενός 90λεπτου.

Με κόσμο το Παναθηναϊκός - Μακάμπι και ΠΑΟΚ - Ελσίνκι
EUROPA LEAGUE

12:46 - 11.12.2023

Με κόσμο το Παναθηναϊκός - Μακάμπι και ΠΑΟΚ - Ελσίνκι

Την απόφαση διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα χωρίς κόσμο, εν αντιθέσει με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ - Ελσίνκι ανακοίνωσε ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Τζούρισιτς θα δοκιμάσει στην αυριανή προπόνηση, αν και οι πιθανότητες δεν τον ευνοούν. Ο ίδιος ένιωθε στεναχωρημένος, αφού ανυπομονούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει στο Conference League.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον μεθαυριανό αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν δεν πήραν μέρος, μαζί με τον Τζούρισιτς. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.