Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©Intime

Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League

Sportal newsroom 15:17 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 11.12.2023

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Σαββόπουλος στους «Baladeros Live» με πρωτοβουλία ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τελειώνουν από την προεδρία της Λίγκας.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης ζήτησαν να τελειώσει εδώ και τώρα από την προεδρία της Λίγκας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αποκάλυψε Αλέξης Σαββόπουλος στους «Baladeros Live» καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε ήδη και θα συζητηθεί στο ΔΣ της Τρίτης (12/12) με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ουσιαστικά η θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη τελείωσε από τη στιγμή που την υπογράφουν μαζί Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αλλά και ΠΑΟΚ, Άρης! Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια αρχή έχει συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για την Τρίτη (12/12, 15:00) το μεσημέρι. 

Nα σημειωθεί ότι αν η πρόταση μομφής «περάσει», τότε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, θα χάσει και την θέση του αντιπροέδρου στην ΕΠΟ, την οποία κατέχει ο εκάστοτε πρόεδρος της Super League.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο