Κουλιεράκης: «Σημαντικό που έχουμε τον Λουτσέσκου, μας βοηθάει καθημερινά να εξελισσόμαστε»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© Intime

Κουλιεράκης: «Σημαντικό που έχουμε τον Λουτσέσκου, μας βοηθάει καθημερινά να εξελισσόμαστε»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:23 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 13.12.2023

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι, λέγοντας πως είναι σημαντικό που τον έχουν στην ομάδα αφού τους βοηθάει καθημερινά να εξελίσσονται.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ελσίνκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη και ο αγώνας με τους Φινλανδούς θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Ο κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου», Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ελσίνκι ανέφερε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι θα παίξει ο ΠΑΟΚ τα επόμενά του παιχνίδι χωρίς κόσμο, ευχαριστώντας παράλληλα τους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Δουλεύουμε όλοι μαζί. Είμαστε οργανωμένοι κι έχουμε καλό κλίμα. Δεν είναι εμπόδιο το αυριανό ματς, γιατί θέλουμε να τελειώσουμε αήττητοι. Έχουμε κι ένα ρεκόρ που θέλουμε να φτάσουμε, για να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα πιάσει 16 βαθμούς σε ευρωπαϊκό όμιλο».

Για το γεγονός ότι θα παίξει ο ΠΑΟΚ μπροστά στον κόσμο του για τελευταία φορά μετά από καιρό:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο κι αυτό, γιατί θα κάνει πολύ καιρό ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Ξέρουμε ότι θα μας στηρίζουν κι εκτός γηπέδου. Είναι ένα έξτρα κίνητρο να παίξουμε και γι’ αυτούς».

Για το πώς αντιλαμβάνεται τα όσα γίνονται στον ελληνικό αθλητισμό:

«Εμείς είμαστε Έλληνες και τα καταλαβαίνουμε όλα. Υπάρχουν ερωτήσεις από τους ξένους και προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση και από εκεί και πέρα πρέπει να παίξουμε τους αγώνες και να συνεχίσουμε την καλή πορεία».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Αν έχω υγεία, έχω την ικανότητα να καταφέρω πολλά πράγματα. Με υγεία θεωρώ ότι μπορώ να πετύχω πολλά και να εκπληρώσω τους στόχους μου».

Για το τι σημαίνει στον ΠΑΟΚ μια πρόκριση στην Ευρώπη:

«Είναι σημαντικό ότι έχουμε προκριθεί ως πρώτοι. Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα ότι θα έχουμε ένα μήνα χωρίς ευρωπαϊκά ματς και θα μπορούμε να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ότι έχουμε τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον πετύχαμε στον ΠΑΟΚ, γιατί μας δίνει πολλά για να εξελισσόμαστε κάθε μέρα».

Για το εκτεταμένο ροτέισον:

«Όποιος μπαίνει και παίζει έχει καθαρό μυαλό. Μέχρι στιγμής έχει βγει το ροτέισον και είναι πολύ καλό για εμάς. Η ομάδα είναι όπως πρέπει».