Μαθαίνουν αντιπάλους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Μαθαίνουν αντιπάλους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στέλιος Βαρδάκης 08:38 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 23.02.2024

Γνωστοί θα γίνουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για τη φάση των «16 του Conference League στη κλήρωση που θα γίνει στις 14:00 στη Νιόν.

Τους αντιπάλους τους θα μάθουν σήμερα (23/02) ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για τη φάση των «16» του Europa Conference League, στην κλήρωση που θα γίνει στην Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν το εισιτήριο με δύο νίκες κόντρα στην Φερεντσβάρος στη πρώτη φάση των νοκ-άουτ, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά δεν χρειάστηκε τον έξτρα γύρο αφού τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του (κόντρα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν).

Στο ένα γκρουπ δυναμικότητας θα μπουν οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους (εκεί όπου είναι ο ΠΑΟΚ), ενώ στον άλλο οι ομάδες που προέκυψαν από τον έξτρα γύρο (εκεί όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός).

Σε ότι έχει να κάνει με τα παιχνίδια, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει το πρώτο της ματς εκτός έδρας και το δεύτερο εντός. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τους «ερυθρόλευκους» που θα αγωνιστούν αρχικά μπροστά στο κοινό τους και εν συνεχεία εκτός έδρας. Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 7 Μαρτίου και οι ρεβάνς για τις 14 του ίδιου μήνα. Οι δύο ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους από αυτή τη φάση της διοργάνωσης, αλλά από τη επόμενη, εφόσον προκριθούν και οι δύο.

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:

Σερβέτ

Άγιαξ

Μακάμπι Χάιφα

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μόλντε

Στουρμ Γκρατς

Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά

Που θα δείτε την κλήρωση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και το Ελλάδα - Τσεχία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:22 - 23.02.2024

Που θα δείτε την κλήρωση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και το Ελλάδα - Τσεχία

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ θα μάθουν το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2) τους αντιπάλους τους στη φάση των «16» του Conference League. Λίγες ώρες αργότερα η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία για τα προκριματικά του EuroBasket.

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

Λιλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Βικτόρια Πλζεν

Κλαμπ Μπριζ

Άστον Βίλα

Φιορεντίνα

Φενέρμπαχτσε