Πεντάρα της Μπριζ στην Τουρκία - Ισόπαλες Ελσίνκι και Αμπερντίν

Πεντάρα της Μπριζ στην Τουρκία - Ισόπαλες Ελσίνκι και Αμπερντίν

Ιάσονας Τσίλης 21:53 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 30.11.2023

Η Μπριζ διέλυσε τη Μπεσίκτας με 5-0 και έκανε άλμα πρωτιάς στον όμιλο. Ελσίνκι και Αμπερντίν ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με 15λεπτη διακοπή για... απίστευτο λόγο.

Η Μπριζ διέλυσε τη Μπεσίκτας μέσα στην Τουρκία με 5-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο.

Μπεσίκτας - Μπριζ 0-5

Οι Βέλγοι «χτύπησαν» νωρίς και προηγήθηκαν στο 4' με τον Νίλσεν να εκτελεί αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Βετλέσεν βρήκε τον Τιάγκο και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 2-0 της Μπριζ.

Με το... «καλησπέρα» η Μπριζ πέτυχε και τρίτο τέρμα. Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τιάγκο σκόραρε ξανά, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μπαλάντα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ονιεντίκα με άψογο τελείωμα μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 70', ο Όλσεν διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τη Μπριζ, η οποία έφτασε τους 13 βαθμούς και της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στη Μπόντο Γκλιμτ στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στους «16» του Conference League.

Ελσίνκι - Αμπερντίν 2-2

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με αρκετό θέαμα, Ελσίνκι και Αμπερντίν ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπαντέ στο 16', έπειτα από πάσα του Πελτόλα.

Στο 33' η Ελσίνκι διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Χοστίκα να κυνηγάει μια χαμένη ουσιαστικά φάση και να νικάει τον τερματοφύλακα της Αμπερντίν για το 2-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα, η Αμπερντίν ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αφού μείωσε με τον ΜακΝτόναλντ, ο οποίος σκόραρε με ένα φανταστικό σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 56' ο Ντουκ με ωραία κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους Σκωτσέζους.

Tο παιχνίδι διακόπηκε στο 73' για περίπου 15 λεπτά λόγω ισχυρής χιονόπτωσης. Από όταν έγινε η επανεκκίνηση, ο ρυθμός έπεσε και το 2-2 ήταν το τελικό σκορ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!