Ο Καβάνι διαβεβαιώνει ότι ο τελικός του Copa Libertadores είναι το ματς της ζωής του (vid)

Έντινσον Καβάνι

i

PrtScr

Ο Καβάνι διαβεβαιώνει ότι ο τελικός του Copa Libertadores είναι το ματς της ζωής του (vid)

Κώστας Τόπας 10:28 - 04.11.2023

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, παρότι έπαιξε σε 17 τελικούς στη μεγάλη καριέρα του, δήλωσε ότι ο αγώνας κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός Έντινσον Καβάνι, παρότι έπαιξε σε 17 τελικούς στη σπουδαία καριέρα του, δήλωσε ότι ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Φλουμινένσε για το Copa Libertadores (04/11, 22:00) στο στάδιο Μαρακανά είναι ο πιο σημαντικός.

«Τη στιγμή που φτάνουμε στον τελικό, σταματάμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν και σκεφτόμαστε το παρόν , τι πρέπει να ζήσουμε. Γι' αυτό θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι είναι το παιχνίδι της ζωής μου», είπε ο έμπειρος επιθετικός στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό γήπεδο του Ρίο την παραμονή του αγώνα.

Ο Καβάνι είπε ότι εκτιμά πάρα πολύ τον τελικό της διοργάνωσης όχι μόνο για όλα όσα συνεπάγεται ο αγώνας αλλά και για τη στιγμή που βιώνει στην καριέρα του στα 36 του χρόνια και αφού εγκατέλειψε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Υπάρχουν πολλά καρυκεύματα που βοηθούν να πω ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μου και έτσι θα παίξουμε», διαβεβαίωσε ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια επεσήμανε ότι ένα άλλο στοιχείο που συμβάλλει στο να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στον τελικό είναι ότι θα παιχτεί σε ένα από τα πιο διάσημα γήπεδα του κόσμου, στο οποίο έχει ήδη αγωνιστεί, λέγοντας πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στον κόσμο θα τα έδινε όλα για να παίξει.

Ο 36χρονος Ουρουγουανός επιθετικός πρόσθεσε ότι, με εξαίρεση τον τίτλο του Copa America το 2011 , θα επέστρεφε όλα του τα τρόπαια για το προνόμιο να κερδίσει το Copa Libertadores με την Μπόκα Τζούνιορς.

«Θα είναι μια όμορφη στιγμή που πρέπει να απολαύσουμε και γι' αυτό θα τα αφήσουμε όλα στο γήπεδο», είπε.