Δείτε προσεκτικά: Η viral φωτογραφία με... κατσίκες και μια λίμνη που απεικονίζει Μέσι και Κριστιάνο!

Μέσι - Κριστιάνο

i

©printscreen

Δείτε προσεκτικά: Η viral φωτογραφία με... κατσίκες και μια λίμνη που απεικονίζει Μέσι και Κριστιάνο!

Κωνσταντίνος Ζήκος 10:38 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 28.09.2023

Μια απίστευτη φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, που απεικονίζει στα αριστερά ένα κοπάδι από κατσίκες και στα δεξιά μια λίμνη, αλλά στη πραγματικότητα απεικονίζουν δύο αστέρες του ποδοσφαίρου, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο αντίστοιχα.

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Μια φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον για χιουμοριστικούς σκοπούς, η οποία όμως στη προκειμένη περίπτωση έχει κυριολεκτική σημασία. Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, έχει βαλθεί να... τρελάνει τον κόσμο, που προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς βλέπει παρατηρώντας την.

Η φωτογραφία, μπορεί να παρουσιάζει στην αριστερή μεριά ένα κοπάδι από κατσίκες και η δεξιά μια λίμνη με μερικά σκαλάκια, αλλά αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά και από πολλές οπτικές γωνίες, βλέπει κάτι απίστευτο. Στη πρώτη βλέπει τον Λιονέλ Μέσι και στη δεύτερη τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το εντυπωσιακό είναι ότι κάποιος μπορεί να αργήσει να το αντιληφθεί. Αλλά, μόλις αυτό συμβεί, θα το παρατηρεί συνεχώς.

Φυσικά, πρόκειται για ένα φαινόμενο οφθαλμαπάτης, στο οποίο δηλαδή, το ανθρώπινο μάτι έχει την αίσθηση ότι βλέπει ανύπαρκτα πράγματα ή αντιλαμβάνεται με διαφορετικό ή αλλοιωμένο τρόπο, πράγματα υπαρκτά. 

Οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου, συγκεντρώνουν ακόμα τα βλέμματα πάνω τους, παρά το προχωρημένο της ποδοσφαιρικής τους ηλικίας. Το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια άκρως επιτυχημένης καριέρας στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αμφότεροι επέλεξαν να αναζητήσουν μια νέα περιπέτεια, φαίνεται να τους βγαίνει σε καλό.

Η  Ίντερ Μαϊάμι θέλει τον Μόντριτς
REST OF THE WORLD

10:43 - 25.09.2023

Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει τον Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς μπορεί να ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης όμως δεν αποκλείεται ο Κροάτης τον χειμώνα να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.

 Αυτό γιατί, ο Μέσι, έχει γίνει σύμβολο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια χώρα που το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προτεραιότητα στα αθλητικά δρώμενα και ο Κριστιάνο από την άλλη, αποτέλεσε τον «οδηγό» για πολλούς αστέρες του ποδοσφαίρου, να τολμήσουν τη μετακίνηση στις Αραβικές χώρες. Ασχέτως φυσικά από το αν αυτή η τάση είναι για το καλό του αθλήματος ή όχι.