Δέλλας: «Ο αντίπαλος θα έπρεπε να έχει μείνει με δέκα παίκτες»

Ο Τραϊανός Δέλλας

i

© Intime

Δέλλας: «Ο αντίπαλος θα έπρεπε να έχει μείνει με δέκα παίκτες»

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:38 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 13.04.2024

Στη διαιτησία στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας μετά το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ.

Ο Πανσερραϊκός και ο ΟΦΗ έμειναν ισόπαλοι στις Σέρρες, μετά την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Τραϊανός Δέλλας, στάθηκε στη διαιτησία, λέγοντας πως ο Μορέιρα θα έπρεπε να αποβληθεί στο 58'.

«Σε γενικές γραμμές πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και είχαμε τον έλεγχο. Από το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Όπως και να ‘χει κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Εξαίρεση είναι αυτές οι δύο φάσεις, που μας στοίχισαν οι λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος θα έπρεπε να έχει μείνει με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρώ αδικηθήκαμε στην φάση αυτή. Η δουλειά συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό για τα επόμενα παιχνίδια», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του.

Γκαρσία: «Ευχαριστημένος με την προσπάθεια, καλός ο βαθμός»

Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, μετά την ισοπαλία στις Σέρρες. Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από αυτή, ενώ αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα το οποίο χαρακτήρισε καλό.

«Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια. Έκανε αρκετή ζέστη, οι δύο ομάδες έκαναν καλή προσπάθεια. Σίγουρα μας έχει μείνει μια κακή γεύση από το αποτέλεσμα, κάναμε κάποια λάθη, μας στοίχησαν κάποιες λεπτομέρειες αλλά είναι καλό το αποτέλεσμα και ο βαθμός που πήραμε. Πάντα υπάρχουν στόχοι, προσωπικά και για την ομάδα, για τον κόσμο. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά την χρονιά» δήλωσε συγκεκριμένα ο προπονητής των γηπεδούχων.