Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και η διαδικασία αγοράς με τα νέα δεδομένα

Θύρα 7

i

© Intime

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και η διαδικασία αγοράς με τα νέα δεδομένα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:59 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 29.05.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας με λεπτομέρειες τη νέα διαδικασία αγοράς.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ολυμπιακός δίνει τους δικούς του «τελικούς» σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Μετά τη ρεβάνς με τη Φενέρ στην Τουρκία με φόντο την πρόκριση στους «4» του Conference League (18/4, 22:00), θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League (21/4, 20:30).

Ενόψει και της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κι ενημέρωσε πως τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet από την Παρασκευή 12/04 στις 15:00 έως την εξάντλησή τους.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα 15/04 έως Παρασκευή 19/04 (10.00 – 18.00), Σάββατο 20/4 (10:00 – 15:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του ή έως την εξάντλησή τους.

Επίσης, οι Πειραιώτες υπενθύμισαν πως από τις 9 Απριλίου 2024 τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος τρόπος εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα και στάδια όλης της χώρας, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί η νέα διαδικασία αγοράς ενός εισιτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 21/04 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Παρασκευή 12/04 στις 15:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα 15/04 έως Παρασκευή 19/04 (10.00 – 18.00), Σάββατο 20/4 (10:00 – 15:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του ή έως την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 65, 150 (VIP) και 200 (VVIP).

Κοινωνική Προσφορά

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», την Δευτέρα 15/4 (10:00 – 18:00) ή έως την εξάντλησή τους, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Gov.gr Wallet

Από τις 9 Απριλίου 2024 τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος τρόπος εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα και στάδια όλης της χώρας.

Με βάση τις κυβερνητικές αποφάσεις επισημαίνεται ότι μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, θα ισχύει υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, τόσο με το ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet, όσο και με το συμβατικό εισιτήριο Διαρκείας ή Απλό (εισέρχεται στο γήπεδο το πρώτο που θα σκαναριστεί στα τουρνικέ του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης»). Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να «κατεβάσουν» τα εισιτήρια τους (Διαρκείας ή Απλό ανά αγώνα) στο Gov.gr Wallet, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας (είτε σε κάρτα, είτε σε ηλεκτρονική μορφή) που έχουν εκδοθεί για την τρέχουσα σεζόν παραμένουν ενεργά μέχρι την ολοκλήρωσή της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να «κατεβάσει» από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Όποιος δεν έχει εγγραφεί στο Ε.Μ.Επ. μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο έκδοσης και τη λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν.

Επισημαίνουμε ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία κανείς δεν μπορεί να κάνει χρήση του ψηφιακού εισιτηρίου ή να εγκαταστήσει το Gov.gr wallet στο τηλέφωνό του εφόσον δε διαθέτει smartphone και δεν είναι εγγεγραμμένος στο emep.gov.gr.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης στο Gov.gr Wallet, καθώς και για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξετε αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/ ή πατήστε εδώ.

Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δε θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας.

Υπενθυμίζεται ότι ακυρώσεις εισιτηρίων ή αλλαγές σε αυτά δε γίνονται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείστε να μην προσέλθετε τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για να αγοράσετε εισιτήρια από τα εκδοτήρια, επειδή θα ταλαιπωρηθείτε και υπάρχει περίπτωση να χάσετε μέρος του αγώνα.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια στο [email protected].

Κάρτα Φιλάθλου Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας €10 ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο [email protected]».