Γιόβετιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στα τελευταία ματς»

Στέφαν Γιόβετιτς

i

© Intime

Γιόβετιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στα τελευταία ματς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:40 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 12.04.2024

Ο «αναγεννημένος» Γιόβετιτς μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός για 60 λεπτά κόντρα στη Φενέρ, όμως στο τέλος αδίκησε την εαυτό του και πλέον πάει στην Τουρκία για «τελικό».

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο Φάληρο για την προημιτελική φάση του Conference League και με φόντο τους «4», η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να κερδίζει με 3-0!

ΦορτούνηςΓιόβετιτς και Τσικίνιο ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων που βρήκαν δίχτυα, ενώ για τη Φενέρ μείωσαν οι Τάντιτς και Καχβετσί για το τελικό 3-2.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Γιόβετιτς στάθηκε στην εικόνα που παρουσιάζει ο ίδιος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ και δεν κρατήσαμε τη νίκη. Από την αρχή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.Το παιχνίδι παίζεται για 90 λεπτά και οι αντίπαλοι είναι πολύ καλοί και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να συνεχίσω έτσι».

Μεντιλίμπαρ: «Ίσως έπρεπε να είχα κάνει πιο νωρίς τις αλλαγές, το πέναλτι μας έβλαψε»

Για το παιχνίδι και την εξέλιξή του μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός στάθηκε στις αλλαγές λέγοντας πως ίσως έπρεπε να τις κάνει πιο νωρίς, ενώ αναφέρθηκε και στο τι έφταιξε για τη μείωσε των «καναρινιών».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στη συν. Τύπου:

Για το αν αισθάνεται πως χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία: «Καταρχάς ακόμα και να κερδίζαμε με 3-0 θα είχαμε ένα ακόμα παιχνίδι. Οπότε κανείς δεν ξέρει αν έχει προκριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Μόνο το γεγονός που κερδίσαμε είναι θετικό».

Για το τι δεν πήγε καλά και για το ότι ο Καρτάλ είπε ότι δεν είδε Ολυμπιακό: «Δεν έχουμε να του πούμε κάτι. Δεν έχει κερδίσει σήμερα. Δεν έχουμε να του πούμε κάτι. Όσο για το τι δεν πήγε καλά, δεν είναι μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Τα πράγματα άλλαξαν από το πέναλτι και μετά γιατί δώσαμε δύναμη στον αντίπαλο. Αυτή η φάση επηρέασε τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά και βάλαμε γκολ. Μας έβλαψε πραγματικά η φάση του πέναλτι».

Για το αν κρατάει κάτι από την εμφάνιση: «Έχουμε ένα διάλειμμα αυτό το ΣΚ. Θα το εκμεταλλευτούμε για να ξεκουραστούμε. Να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάλειμμα για να συνεχίσουμε έτσι σε αυτό το ματς».

Για το γεγονός ότι ο Ρέτσος θα λείπει στη ρεβάνς: «Όποιος δέχεται τόσες κάρτες δεν παίζει στο επόμενο ματς και θα παίξουμε χωρίς τον Ρέτσο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε τρεις αμυντικούς».

Για τις αλλαγές του: «Η ομάδα κέρδιζε με 3-0 και έπαιζε καλά. Δεν νομίζω πως έπρεπε να κάνω αλλαγή γιατί τα πράγματα πήγαν καλά. Είχα πει στους παίκτες μου ότι μπορεί να βγούμε πεθαμένοι από το ματς. Ίσως να άργησα λίγο τις αλλαγές αλλά δεν τις σκέφτηκα μέχρι το δεύτερο γκολ».