Αποθέωση των Τούρκων στον Τζέκο γιατί έδειξε την τουρκική σημαία στον κόσμο του Ολυμπιακού
i

©intime

Αποθέωση των Τούρκων στον Τζέκο γιατί έδειξε την τουρκική σημαία στον κόσμο του Ολυμπιακού

Δημήτρης Χούπης 22:52 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 16.05.2024

Ο Έντιν Τζέκο κατά τη διάρκεια του αγώνα έδειξε την τουρκική σημαία προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τους Τούρκους να αποθεώνουν τον Βόσνιο για την κίνησή του.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα, επικρατώντας με 3-2 της Φενέρμπαχτσε για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι των «8» του Conference League. Φορτούνης, Γιόβετιτς και Τσικίνιο σκόραραν τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», ενώ για την τουρκική ομάδα ο Τάντιτς και ο Καβετζί διαμόρφωσαν το τελικό 3-2.

Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία του τον Έντιν Τζέκο, ο οποίος παρόλο που ήταν κακός, κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα των οπαδών της Φενέρ. Συγκεκριμένα ο Βόσνιος κεντρικός επιθετικός της ομάδας της Πόλης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έδειξε στον κόσμο των «ερυθρολεύκων» την τουρκική σημαία.

Ο Καχβετσί μείωσε σε 3-2 και έδειξε την τουρκική σημαία στον κόσμο του Ολυμπιακού!
CONFERENCE LEAGUE

21:37 - 11.04.2024

Ο Καχβετσί μείωσε σε 3-2 και έδειξε την τουρκική σημαία στον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ο Καχβετσί μείωσε σε 3-2 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του έδειξε την τουρκική σημαία στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Κάτι που έκανε και ο Καβετζί, ο οποίος μετά το 3-2 έδειξε τη σημαία της Τουρκίας προς τις εξέδρες. Ο λόγος της κίνησης αυτής του Βόσνιου, ήταν το γιουχάρισμα των οπαδών του Ολυμπιακού, σε μία φάση που ζήτησε φάουλ. Κάπως έτσι ο πρώην παίκτης της Ρόμα και της Ίντερ απάντησε.

Η ενέργεια αυτή του Τζέκο, έφερε και την αποθέωση των Τούρκων. Συγκεκριμένα, ανάρτηση της Fanatik έκανε λόγο για σπουδαία απάντηση στο γιουχάρισμα των οπαδών της πειραϊκής ομάδας.