Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί»

Ο Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:14 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 14.05.2024

Στο πως δέχθηκε η ομάδα του τα δύο γκολ στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στον εαυτό του αλλά νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 3-2. Οι Πειραιώτες έφτασαν στο 3-0 αλλά μέσα σε λίγα λεπτά δέχθηκαν δύο τέρματα και έκαναν το παιχνίδι... ροντέο.

Σε αυτό στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τους Τούρκους. Ο ίδιος τόνισε πως στο 3-0 οι παίκτες του θεώρησαν πως είχαν πάρει ήδη την πρόκριση και για αυτό ολιγώρησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε να δύσκολο ματς. Καλό αποτέλεσμα, πήραμε νίκη σε ένα ματς που δεν είχαμε σίγουρο. Ήμασταν με 3-0 και πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση στο 2ο ματς. Νομίζω πως το πέναλτι μας επηρέασε. Ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε τον έλεγχο.

Δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο  χωρίς να απειλούμαστε. Από το πέναλτι και μετά άρχισε να απειλεί ο αντίπαλος. Κομβική η στιγμή του πέναλτι. Τις ίδιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση, ίσως ένα μικρό πλεονέκτημα. Παίζουμε εκτός και αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα παίξουμε όπως με τη Φερεντσβάρος και τη Μακάμπι».

Τσικίνιο: «Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί φάγαμε γκολ»

Την ίδια ώρα, ο Τσικίνιο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν χαρούμενοι για τα τέρματα που σκόραραν οι Τούρκοι.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί δε θέλαμε να δεχτούμε γκολ αλλά κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Πήραμε τη νίκη τώρα θα ξεκουραστούμε και θα πάμε στην Τουρκία για την πρόκριση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος.