«Πολύ χειρότερος από την Ουνιόν ο Ολυμπιακός, θα τον αποκλείσει άνετα στη ρεβάνς η Φενέρ»

«Πολύ χειρότερος από την Ουνιόν ο Ολυμπιακός, θα τον αποκλείσει άνετα στη ρεβάνς η Φενέρ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:50 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 12.04.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τηλεσχολιαστής, Σερχάτ Ακίν σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Φενέρμπαχτσε θα είναι εκείνη που θα πάρει την πρόκριση στους «4» του Conference League, αποκλείοντας άνετα τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της Πόλης.

Ο Ολυμπιακός όντας εξαιρετικός για μία ώρα κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 της Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League, αλλά μετά από δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα η τουρκική ομάδα μείωσε σε 3-2 κι έτσι όλα θα κριθούν στην Πόλη.

Οι Πειραιώτες έπειτα από το αποτέλεσμα στο Φάληρο έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο αντίθετη άποψη έχει ο Σερχάτ Ακίν.

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League
CONFERENCE LEAGUE

09:28 - 12.04.2024

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν τη δική τους «μάχη» στη ρεβάνς κόντρα σε Φενέρ και Μπριζ αντίστοιχα, με φόντο την πρόκριση στους «4» του Conference League. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες τις ελληνικές ομάδες όσον αφορά στην κατάκτηση της διοργάνωσης;

Ο Τούρκος παλαίμαχος επιθετικός της Φενέρ και πλέον σχολιαστής είναι απολύτως βέβαιος πως τα «καναρίνια» θα είναι εκείνα που θα βρεθούν στους «4» του Europa Conference League και μάλιστα θα αποκλείσουν άνετα τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ χειρότερη ομάδα από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (σ.σ. που απέκλεισε η Φενέρμπαχτσε στον προηγούμενο γύρο). Παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πιστεύω πως θα προκριθούμε στα ημιτελικά και μάλιστα άνετα στη ρεβάνς», ανέφερε συγκεκριμένα στο Sports Digitale ο Ακίν,

Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 22:00.

Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά τον αγώνα με τη Φενέρ τόνισε πως στο 3-0 οι ποδοσφαιριστές του θεώρησαν πως είχαν πάρει ήδη την πρόκριση και για αυτό ολιγώρησαν.

«Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε να δύσκολο ματς. Καλό αποτέλεσμα, πήραμε νίκη σε ένα ματς που δεν είχαμε σίγουρο. Ήμασταν με 3-0 και πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση στο 2ο ματς. Νομίζω πως το πέναλτι μας επηρέασε. Ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε τον έλεγχο.

Δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο χωρίς να απειλούμαστε. Από το πέναλτι και μετά άρχισε να απειλεί ο αντίπαλος. Κομβική η στιγμή του πέναλτι. Τις ίδιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση, ίσως ένα μικρό πλεονέκτημα. Παίζουμε εκτός και αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα παίξουμε όπως με τη Φερεντσβάρος και τη Μακάμπι», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.