Καρτάλ: «Μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε με 4-3»

Καρτάλ: «Μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε με 4-3»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:56 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:33 - 17.05.2024

Την πεποίθηση πως η ομάδα του θα μπορούσε να νικήσει με 4-3 εξέφρασε ο Ισμαΐλ Καρτάλ, μιλώντας μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε με 3-2 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της, Ισμαΐλ Καρτάλ, εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα μπορούσε ακόμα και να νικήσει με 4-3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρτάλ:

«Ήρθαμε εδώ σήμερα για να πάρουμε ένα θετικό σκορ και ακόμη και να κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε δύο ευκαιρίες στα πρώτα 6-7 λεπτά αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου , αν και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το ματς, κάναμε κάποιες κουβέντες. Δεχτήκαμε το 3ο γκολ από δικό μας λάθος.

Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι. Ρισκάραμε και κάναμε αλλαγές. Μπορούσαμε να φέρουμε 3-3, ακόμα και να κερδίσουμε με 4-3. Είναι καλό που επιστρέψαμε από το 3-0, αντιδράσαμε. Θα ολοκληρώσουμε την ανατροπή με τον κόσμο μας στην Κωνσταντινούπολη. Έχω παίκτες με δυνατούς χαρακτήρες».