Ο Κώστας Φορτούνης «έπιασε» τον Ελ Αραμπί

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ο Κώστας Φορτούνης «έπιασε» τον Ελ Αραμπί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:03 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 12.04.2024

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, κατέγραψε ακόμη μία ιστορική επίδοση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός για 60 λεπτά κόντρα στη Φενέρ, όμως στο τέλος αδίκησε την εαυτό του και πλέον πάει στην Τουρκία για «τελικό».

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο Φάληρο για την προημιτελική φάση του Conference League και με φόντο τους «4», η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να κερδίζει με 3-0!

Φορτούνης, Γιόβετιτς και Τσικίνιο ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων που βρήκαν δίχτυα, ενώ για τη Φενέρ μείωσαν οι Τάντιτς και Καχβετσί για το τελικό 3-2.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του και ταυτόχρονα μέτρησε 94ο γκολ του με τους Πειραιώτες. 

Τόσα έχει και ο Ελ Αραμπί κι αμφότεροι βρίσκονται στην κορυφή των σκόρερ των εν ενεργεία παικτών του Ολυμπιακού.

Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί»

Μιλώντας μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τους Τούρκους, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως στο 3-0 οι παίκτες του θεώρησαν πως είχαν πάρει ήδη την πρόκριση και για αυτό ολιγώρησαν.

«Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε να δύσκολο ματς. Καλό αποτέλεσμα, πήραμε νίκη σε ένα ματς που δεν είχαμε σίγουρο. Ήμασταν με 3-0 και πιστέψαμε πως είχαμε προκριθεί, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση στο 2ο ματς. Νομίζω πως το πέναλτι μας επηρέασε.

Ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε τον έλεγχο. Δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο  χωρίς να απειλούμαστε. Από το πέναλτι και μετά άρχισε να απειλεί ο αντίπαλος. Κομβική η στιγμή του πέναλτι. Τις ίδιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση, ίσως ένα μικρό πλεονέκτημα. Παίζουμε εκτός και αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα παίξουμε όπως με τη Φερεντσβάρος και τη Μακάμπι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τσικίνιο: «Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί φάγαμε γκολ»

Την ίδια ώρα, ο Τσικίνιο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν χαρούμενοι για τα τέρματα που σκόραραν οι Τούρκοι.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί δε θέλαμε να δεχτούμε γκολ αλλά κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Πήραμε τη νίκη τώρα θα ξεκουραστούμε και θα πάμε στην Τουρκία για την πρόκριση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος.