Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:28 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 12.04.2024

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν τη δική τους «μάχη» στη ρεβάνς κόντρα σε Φενέρ και Μπριζ αντίστοιχα, με φόντο την πρόκριση στους «4» του Conference League. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες τις ελληνικές ομάδες όσον αφορά στην κατάκτηση της διοργάνωσης;

Οι πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση του Conference League ολοκληρώθηκαν κι όλα θα κριθούν στις ρεβάνς!

Όσον αφορά στις ελληνικές ομάδες, από τη μία ο ΠΑΟΚ έχασε στο Βέλγιο αλλά δεν... χάθηκε. Η Μπριζ υποδέχτηκε τον Δικέφαλο στο «Γιαν Μπρέιντελ» και πήρε τη νίκη κι ένα σημαντικό προβάδισμα (1-0).

Το εξαιρετικό πλασέ του Βέτλεσεν ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και πλέον η πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης θα κριθεί στο ματς της Τούμπας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00).

Λίγο νωρίτερα, την αυλαία άνοιξε η «μάχη» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός για 60 λεπτά κόντρα στη Φενέρ, όμως στο τέλος αδίκησε την εαυτό του και πλέον πάει στην Τουρκία για «τελικό». Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο Φάληρο για την προημιτελική φάση του Conference League και με φόντο τους «4», η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να κερδίζει με 3-0!

ΦορτούνηςΓιόβετιτς και Τσικίνιο ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων που βρήκαν δίχτυα, ενώ για τη Φενέρ μείωσαν οι Τάντιτς και Καχβετσί για το τελικό 3-2.

Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες τις ελληνικές ομάδες;

Τι δίνουν άραγε οι στοιχηματικές εταιρείες σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο; Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο κι ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρονται σε διψήφια απόδοση για την κατάκτηση του Conference League. Φαβορί είναι η Άστον Βίλα, ενώ ακολουθεί η Φιορεντίνα.

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις:

Άστον Βίλα 2.35

Φιορεντίνα 3.75

Φενέρμπαχτσε 10.00

Λιλ 11.00

Κλαμπ Μπριζ 12.00

Ολυμπιακός 16.00

ΠΑΟΚ 20.00

Βικτόρια Πλζεν 40.00

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια της ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ

Η Τούμπα θα είναι «καζάνι» σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό ραντεβού!

Όπως όλα δείχνουν, το γήπεδο του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει και του «τελικού» με την Μπριζ θα είναι κατάμεστο, με τα «μαγικά χαρτάκια» να κυκλοφορούν και να... εξαφανίζονται μέσα στα επόμενα 24ωρα. Είναι πολύ πιθανό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να τα διαθέσει προς πώληση είτε την ερχόμενη Δευτέρα, είτε την Τρίτη, με τη δίψα του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη.