Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί της Μπριζ που θα λείψουν στη ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ!

Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί της Μπριζ που θα λείψουν στη ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Σακελλαρίου 00:43 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:47 - 12.04.2024

Η Μπριζ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για ν' αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ χωρίς τον πρώτο της σκορ, τον πρώτο σε ασίστ και τον βασικό στόπερ. Αμφίβολος και ο Όλσεν.

Οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς της Μπριζ, που ήταν στο όριο καρτών, αντίκρισαν κίτρινη στο «Γιαν Μπρέιντελ».

Έτσι, θα λείψουν στη ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ στις 18 του μήνα. Ο «Δικέφαλος» με φόντο τα ημιτελικά του Europa Conference League θα επιδιώξει να πάρει μία σπουδαία πρόκριση και θα έχει τρία προβλήματα λιγότερα ν’ αντιμετυωπίσει.

Ο Γερμανός Ζίμπερτ κιτρίνισε αρχικά τον 22χρονο Βραζιλιάνο φορ Ιγκόρ Τιάγκο κι ακολούθησαν ο αριστερός μπακ Ντε Κάιπερ και ο στόπερ Μέχελε.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα στο Βέλγιο δεν έπαιξε και ο Σκοβ Όλσεν. Ο Δανός εξτρέμ έχει φέτος 23 γκολ και 8 ασίστ και είναι αμφίβολος και για τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο μόνος που ήταν στο όριο και δεν είδε την κάρτα, είναι ο Ισπανός επιθετικός Φεράν Γιουτγκλά, ο οποίος είχε την ασίστ. Ο 25χρονος περιφερειακός επιθετικός έχει περάσει από την Ακαδημία της Εσπανιόλ, ενώ αγωνίστηκε και στη Μπαρτσελόνα, όπου μέτρησε μάλιστα 2 γκολ σε 9 εμφανίσεις. Την τρέχουσα περίοδο έχει σε 39 αγώνες, 8 γκολ κι 8 ασίστ μ’ αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Μέχελε είναι στόπερ, 31 ετών και φέτος έχει 51 ματς κι 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 23χρονος Ντε Κάιπερ, είναι αριστερός μπακ, η αξία του εκτιμάται στα οκτώ εκατ. ευρώ και φέτος έχει 4 γκολ και 12 ασίστ. Ο πρώτος της Μπριζ φέτος σε ασίστ. Και οι δύο είναι νοκ άουτ για την Τούμπα.

Ο Τιάγκο, ο οποίος είδε τον Κοτάρσκι ν’ αποκρούει το πέναλτι, αποκτήθηκε από τη Λουντογκόρετς και μετράει 26 γκολ σε 47 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει παραχωρηθεί ήδη στη Μπρέντφορντ και θα μετακομίσει εκεί το καλοκαίρι, έναντι του ποσού των 33 εκατ. ευρώ… Θα λείψει κι αυτός στην Τούμπα, αφού ήταν στο όριο και πήρε κίτρινη για σπρώξιμο στον Κουλιεράκη.

Αν δεν παίξει και στην Τούμπα ο Όλσεν, η Μπριζ μαζί με τον Τιάγκο δεν θα έχει στη ρεβάνς τα 49 γκολ απ’ αυτά που σημείωσε φέτος…