Ο Φορτούνης υποψήφιος για MVP και το γκολ της αγωνιστικής, Τζολάκης και Κοτάρσκι για την καλύτερη απόκρουση

Ο Φορτούνης υποψήφιος για MVP και το γκολ της αγωνιστικής, Τζολάκης και Κοτάρσκι για την καλύτερη απόκρουση

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:58 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 12.04.2024

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης είναι υποψήφιος τόσο για το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στην πρώτη εβδομάδα της προημιτελικής φάσης του Conference League, αλλά και για το καλύτερο γκολ. Ο Κωνσταντής Τζολάκης κι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι υποψήφιοι για την απόκρουση της αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός μολονότι προηγήθηκε με 3-0 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League, τα «καναρίνια» εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές αδράνειας στην «ερυθρόλευκη» άμυνα και μείωσαν σε 3-2 κι έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα κριθεί στην Πόλη την προσεχή Πέμπτη (18/4, 22:00). Πρωταγωνιστής στη νίκη των Πειραιωτών ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ και μοίρασε και την ασίστ στον Στέφαν Γιόβετιτς για το 2-0 του Ολυμπιακού.

Λίγο αργότερα στη «μάχη» έπεσε κι ο ΠΑΟΚ, αλλά όντας μακριά από τον καλό του εαυτό ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, ωστόσο η απόκρουση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στην εκτέλεση πέναλτι του Τιάγκο διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους «4» του Europa Conference League.

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League
CONFERENCE LEAGUE

09:28 - 12.04.2024

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν τη δική τους «μάχη» στη ρεβάνς κόντρα σε Φενέρ και Μπριζ αντίστοιχα, με φόντο την πρόκριση στους «4» του Conference League. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες τις ελληνικές ομάδες όσον αφορά στην κατάκτηση της διοργάνωσης;

Η UEFA έκανε γνωστές τις υποψηφιότητες για τους διακριθέντες στην πρώτη εβδομάδα της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό χρώμα. Ο Κώστας Φορτούνης είναι υποψήφιος για MVP της πρώτης αγωνιστικής των προημιτελικών, ενώ το γκολ που πέτυχε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο αγώνα κόντρα στη Φενέρ είναι υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής. Ακόμη, ο Κωνσταντής Τζολάκης κι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι υποψήφιοι για την καλύτερη απόκρουση.

Ο Έλληνας γκολκίπερ είναι υποψήφιος για την επέμβαση στο σουτ του Ράντε Κρούνιτς εκτός περιοχής με ωραίο εξωτερικό φάλτσο κι ο Κροάτης πορτιέρε για την απόκρουση στην εκτέλεση πέναλτι του Τιάγκο.

Οι υποψηφιότητες της αγωνιστικής στο Conference League: