Δεν πηγαίνει στη συνάντηση Μητσοτάκη-Big 4 ο Σαββίδης

Ιβάν Σαββίδης

i

© Intime

Δεν πηγαίνει στη συνάντηση Μητσοτάκη-Big 4 ο Σαββίδης

Μάνος Τσαλγατίδης 22:59 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 15.08.2023

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δεν θα παραστεί στη συνάντηση, αλλά θα τον εκπροσωπήσει το δεξί του χέρι, Αρτούρ Νταβιντιάν.

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 16/8 και ώρα 11 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των Μητσοτάκη-Τσέφεριν με τους Big-4 προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι μια συζήτηση για την κατάσταση του ελληνικού, αλλά και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση θα γίνει στις 11:00 και μετά θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου της UEFA τον Κ. Μητσοτάκη, αλλά και αρμόδιους υπουργούς, στην οποία έχουν προσκληθεί και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση του αναφορικά με την παρουσία του ή μη στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Τελικά, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, παρότι βρίσκεται στην Ελλάδα δεν θα δώσει το παρόν στο εν λόγω meeting. Ωστόσο, στη θέση αυτού θα βρεθεί το δεξί του χέρι, Αρτούρ Νταβιντιάν.

Από τη στιγμή που στο μέγαρο Μαξίμου ζητούσαν εκπροσώπηση του ίδιου του Σαββίδη και όχι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέχθηκε ο στενός συνεργάτης του στις επιχειρήσεις.