Συνάντηση Big4 - Μητσοτάκη: Στάση αναμονής για Σαββίδη

Ιβάν Σαββίδης

i

Ο Ιβάν Σαββίδης / © Intime

Συνάντηση Big4 - Μητσοτάκη: Στάση αναμονής για Σαββίδη

Μάνος Τσαλγατίδης 21:37 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 14.08.2023

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη τις προθέσεις του για τη συνάντηση στους συνεργάτες του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στις 16 Αυγούστου θα έχει ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσέφεριν και συμφώνησαν να συναντηθούν στις 16 του μήνα στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας μας.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι μια συζήτηση για την κατάσταση του ελληνικού, αλλά και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση θα γίνει στις 11:00 και μετά θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου της UEFA τον Κ. Μητσοτάκη, αλλά και αρμόδιους υπουργούς, στην οποία έχουν προσκληθεί και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την πλευρά του Δικεφάλου, προσκλήθηκε σαφώς ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. Ωστόσο, για την ώρα ο επιχειρηματίας δεν έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με το αν θα βρεθεί ή όχι στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Έτσι, στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων», επικρατεί στάση αναμονής, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί αν τελικά ο Σαββίδης θα βρεθεί στη συνάντηση, είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω skype και σε περίπτωση που δεν δώσει το παρόν ποιος θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο σε αυτή.