Δεν προπονήθηκαν Αραούχο, Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον ΠΑΟΚ
i

Αραούχο και Γκαρσία/©intime

Δεν προπονήθηκαν Αραούχο, Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 19:16 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 27.10.2023

Σχεδόν μηδενικές είναι οι πιθανότητες να προλάβουν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα, οι τέσσερις που απουσίασαν και από το Βελοντρόμ, ενώ υπάρχει αναμονή και για τον Χατζισαφί

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα της ΑΕΚ, οι ποδοσφαιριστές της ήταν υποχρεωμένοι σχεδόν αμέσως μόλις "προσγειώθηκαν" στην Αθήνα από την Μασσαλία, να πάνε στα Σπάτα για προπόνηση. Και αν τουλάχιστον έπαιρνε ο Ματίας Αλμέιδα και κάποιο καλό μαντάτο από τους τραυματίας, μπορεί και να έλεγε χαλάλι αυτή η... ταλαιπωρία. Όμως συνέβη το ακριβώς αντίθετο. 

Δεν ανέβασαν στροφές στην προπόνηση στα Σπάτα ούτε και σήμερα ο Λιβάι Γκαρσία, ο Σέρχιο Αραούχο, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Ροντόλφο Πισάρο. Κάτι που σημαίνει πρακτικά, πως και για τους τέσσερις, οι πιθανότητες να προλάβουν να είναι εγκαίρως έτοιμοι για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ είναι σχεδόν μηδενικές. Επί της ουσίας δεν υπάρχουν καθόλου ελπίδες, με δεδομένο πως απομένουν μόλις δυο προπονήσεις μέχρι και το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας. Περισσότερο για λόγους... τυπικούς μένει ανοιχτό ένα παράθυρο, αλλά και επειδή, ειδικά όταν εμπλέκεται Αραούχο, είναι πολύ πιθανή μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. 

Επίσης υπάρχει και σοβαρό ενδεχόμενο να προστεθεί ένα ακόμα όνομα στο απουσιολόγιο του Αλμέιδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι σε εκκρεμότητα οι εξετάσεις που θα κάνει ο Χατζισαφί, για το κτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά και τον υποχρέωσε να αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ. Και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Ιρανός μπακ θα μπορεί να είναι έτοιμος και διαθέσιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας.