Στο Βόρειο Ιράκ προσγειώθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης λόγω της φωτιάς στο ιδιωτικό του αερoπλάνο

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Στο Βόρειο Ιράκ προσγειώθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης λόγω της φωτιάς στο ιδιωτικό του αερoπλάνο

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 16:57 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 25.02.2023

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης. η φωτιά στο ιδιωτικό του αεροπλάνο, η αναγκαστική προσγείωση στο Βόρειο Ιράκ.

Περιπέτεια άνευ προηγουμένου για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μια περιπέτεια που λίγο έλειψε να έχει τραγικό αποτέλεσμα για τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης βρισκόταν στο Ντουμπάι σε επιχειρηματικό ταξίδι και χθες αργά το βράδυ επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό του αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα. Στην πτήση του ιδιωτικού τζετ επικράτησε πανικός αφού έπιασε φωτιά και λίγο έλειψε να προκύψουν τα χειρότερα.

Για καλή τύχη του πληρώματος, ο πιλότος δεν πανικοβλήθηκε. Έδειξε απόλυτη ψυχραιμία σε όλα όσα συνέβησαν και παρά το γεγονός πως ήταν πάνω από μια δύσκολη περιοχή, όπως είναι το Βόρειο Ιράκ, βρήκε τον τρόπο να προσγειώσει το αεροπλάνο και όλοι να βγουν και να τρέξουν μακριά απ' αυτό.

Τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν μαζί του, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά εμφανώς σοκαρισμένοι από την περιπέτεια που έζησαν και που λίγο έλειψε να τους στερήσει τη ζωή.

Ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έλεγε για το σοκ που υπέστη και τόνιζε πως «σωθήκαμε από θαύμα» στους στενούς του ανθρώπους με τους οποίους επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να τους καθησυχάσει πως όλα είναι καλά και ο ίδιος επιστρέφει με άλλη πτήση στην Αθήνα.

Ο Μελισσανίδης γύρισε στην Ελλάδα και θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης που ξεκινάει σε λίγη ώρα στην «Opap Arena» για την 24η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.