Επιμένουν οι Τούρκοι για Πέλκα: «Έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Πέλκας

i

© Intime

Επιμένουν οι Τούρκοι για Πέλκα: «Έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στην Τούμπα μετά τη θητεία του σε Φενέρμπαχτσε και Χαλ, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Ο Δημήτρης Πέλκας αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στα μεταγραφικά σενάρια του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Να θυμίσουμε, ο Έλληνας διεθνής από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Ο πρώην άσος του «Δικεφάλου» έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι και το τέλος της σεζόν, όμως ο τούρκικος σύλλογος δεν έκανε χρήση του όρου που έδινε το δικαίωμα να ανανεώσει για έναν επιπλέον χρόνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sabah, ο Πέλκας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα, καθώς υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με την πλευρά του πδοσφαιριστή. «Ο Πέλκας, που αγωνίστηκε δανεικός από την Φενέρμπαχτσε στην Χαλ επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Ο 29χρονος μέσος του οποίου το συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν, έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Στο συμβόλαιο 3 ετών που είχε υπογράψει όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2020 υπάρχει ρήτρα για την ανανέωση του, αλλά δε θα ανανεωθεί», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο επιστροφής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για να σου πω την αλήθεια, πάντα μέχρι τώρα επέλεγα να είμαι εκεί που με θέλουν πιο πολύ. Δεν έγινε επίσημη πρόταση, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τώρα βλέπουμε. Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχουμε καταφέρει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Και στο μυαλό μου πάντα έχω αυτό το σενάριο. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά».

Τέλος, μπορεί ο στόχος του Πέλκα να είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του στο εξωτερικό, όμως μία καλή οικονομική εγχώρια πρόταση θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.