Δεν αφήνει την Παρί ο Αλ-Κελαϊφί
i

Διαψεύδει τη φημολογία περί πώλησης της Παρί ο ΑΛ-Κελαϊφί / © Intime

Δεν αφήνει την Παρί ο Αλ-Κελαϊφί

Sportal newsroom 13:46 - 29.11.2022

Ως αστεία χαρακτήρισε τη φημολογία που θέλει την QSI να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Στο Κατάρ, όπου παρακολουθεί από κοντά το Μουντιάλ, βρίσκεται ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σενάρια που τον θέλουν να εγκαταλείπει τον γαλλικό σύλλογο.

Ο Αλ-Κελαϊφί ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έκανε τεράστια προσπάθεια για να δώσει η FIFA το Παγκόσμιο Κύπελλο στη χώρα του και πολλοί θεωρούν πως η αγορά της Παρί από την Qatar Sports Investments ήταν μέρος του πλάνου για να δοθεί… ώθηση στο όλο εγχείρημα.

«Με κάνει να γελάω, δεν ξέρω αν πρέπει καν να απαντήσω. Αυτό είναι απλά η αρχή για την Παρί και την QSI και για όσους εμπλέκονται. Σύντομα πρόκειται να μπούμε στη δεύτερη φάση, όπου θα υπάρξει εντυπωσιακή ανάπτυξη. Τα πιο συναρπαστικά κεφάλαια ακόμα δεν έχουν έρθει για την Παρί και το γκρουπ μας» σχολίασε ο Αλ-Κελαϊφί σχετικά με το αν η QSI προτίθεται να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως πρόσφατο δημοσίευμα των «Financial Times» ανέφερε πως η QSI βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτών και είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει μέχρι το 15% των μετοχών της στην Παρί Σεν Ζερμέν.