Δικαίωση για Βλαχοδήμο: Μένει Μπενφίκα με συμβόλαιο ζωής!

Δικαίωση για Βλαχοδήμο: Μένει Μπενφίκα με συμβόλαιο ζωής!

Sportal newsroom 19:34 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 13.12.2022

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα παραμείνει στην Μπενφίκα έπειτα από προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, σύμφωνα με ξένα Μέσα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πρόκειται να συνεχίσει την αρκετά πετυχημένη καριέρα του στην Μπενφίκα, όπως μεταφέρει στο ρεπορτάζ του ο γνωστός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλάτενμπεργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπόρτερ, η πορτογαλική ομάδα και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχουν προχωρήσει σε προφορική συμφωνία, για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2027.

Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Primeira Liga και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του να θέλει πάση θυσία να τον «δέσει». Αυτό φαίνεται να έγινε πράξη και πλέον όπως όλα δείχνουν μένει το κομμάτι της «πράξης», με τα χαρτιά της επέκτασης να ετοιμάζονται από τη διοίκηση.

Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στην Μπενφίκα από τον Ιούλιο του 2018, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Από τότε, με το τρέχον κλαμπ του έχει αγωνιστεί σε 195 αγώνες, εκ των οποίων σε 78 κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Mάλιστα, οι «Αετοί» είχαν δαπανήσει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ και κατάφεραν να εκτοξεύσουν την αξία του σε 16 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του νεαρού έπαιξε σε ουκ ολίγα ρεπορτάζ το περασμένο καλοκαίρι, με αρκετές ομάδες στην Ευρώπη να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους. Κύριος διεκδικητής ήταν ο Άγιαξ, με τον «Αίαντα» να τα έχει βρει σε όλα και με την διοίκηση αλλά και με τον παίκτη. Ωστόσο, την τελευταία μέρα των μεταγραφών η Μπενφίκα άλλαξε τις απαιτήσεις της και ως εκ τούτου η μεταγραφή «ναυάγησε».