Ο Δουβίκας αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ουτρέχτης πριν από το ματς με τη Φέγενορντ (vid)

Τάσος Δουβίκας

i

© PrtScr

Ο Δουβίκας αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ουτρέχτης πριν από το ματς με τη Φέγενορντ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:05 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 03.09.2023

Λίγο πριν γίνει κάτοικος Ισπανίας, ο Τάσος Δουβίκας επισκέφτηκε το γήπεδο της Ουτρέχτης φορώντας ένα κασκόλ του συλλόγου κι όπως αναμενόταν γνώρισε την αποθέωση.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Θέλτα, ο Τάσος Δουβίκας επέστρεψε στην Ολλανδία με σκοπό να πει το δικό του «αντίο» στους οπαδούς της Ουτρέχτης. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στη Φέγενορντ, ο νεαρός φορ εμφανίστηκε στο γήπεδο με ένα κασκόλ της ομάδας και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση. 

Ο 24χρονος χειροκρότησε τους φιλάθλους της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι αυτά τα δύο χρόνια τον στήριξαν, και στη συνέχεια αποχαιρέτησε τον σύλλογο της Ουτρέχτης.

Η Θέλτα ανακοίνωσε τον Δουβίκα με ελληνική σημαία

Την προηγούμενη Κυριακή (27/08) ο Έλληνας επιθετικός προσγειώθηκε στην ισπανική πόλη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Δευτέρας (28/08) ανακοινώθηκε από την Θέλτα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Ουτρέχτης.

Ο Δουβίκας αφήνει την Ολλανδία μετά από δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν, με 32 γκολ σε 72 παιχνίδια στα οποία φόρεσε τη φανέλα της Ουτρέχτης, η οποία τον είχε αγοράσει το καλοκαίρι του 2021 από τον Βόλο. Εκτός από τη Θέλτα, η Ουτρέχτη είχε δεχτεί προτάσεις από τη Λάτσιο και τη Γαλατάσαραϊ. 

Οι «λατσιάλι» είχαν κάνει πρόταση 10.000.000 ευρώ στην ολλανδική ομάδα για τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο η Ουτρέχτη την απέρριψε. Όσον αφορά την τουρκική ομάδα, είχε δείξε επίσης ενδιαφέρον για τον Δουβίκα, κάνοντας πρόταση ύψους 8.000.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τη νέα του ομάδα, ο Τάσος Δουβίκας μίλησε για τους νέους του στόχους, ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν έχει εμμονή με τον αριθμό των τερμάτων.

«Πριν από λίγες εβδομάδες έλαβα πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Θέλτα, από τους εκπροσώπους μου και με χαροποίησε πολύ. Η πρώτη μέρα ήταν απίστευτη, καθώς συνάντηση όλους τους συμπαίκτες μου. 

Κερδισμένος ο Βόλος από τη μεταγραφή του Δουβίκα - Τα χρήματα που θα εισπράξει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:53 - 28.08.2023

Κερδισμένος ο Βόλος από τη μεταγραφή του Δουβίκα - Τα χρήματα που θα εισπράξει

Ο Βόλος έδωσε την ευκαιρία στον Τάσο Δουβίκα να αναδειχθεί και ο Έλληνας επιθετικός του το επιστρέφει, αφού οι Θεσσαλοί θα βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους από τη μεταγραφή του στη Θέλτα.

Είμαι επίσης πολύ ευγνώμων απέναντι στον Ράφα Μπενίτεθ, στον Λουίς Κάμπος και στον πρόεδρο. Πάνω από όλα, μου αρέσει να βάζω γκολ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει, αλλά δεν έχω εμμονή με τον αριθμό των γκολ που μπορώ να πετύχω. Είμαι πολύ φιλόδοξος παίκτης και μου αρέσει να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να δείξω το επίπεδό μου στη LaLiga», δήλωσε μεταξύ άλλων.