Δούκας για Ντέμη: «Το συστηματάκι που επιμένει να ασχολείται με τον Λουτσέσκου, βρήκε συμπαραστάτη»

Λουτσέσκου

i

© Intime

Δούκας για Ντέμη: «Το συστηματάκι που επιμένει να ασχολείται με τον Λουτσέσκου, βρήκε συμπαραστάτη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:27 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 14.03.2023

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, έδωσε τη δική του απάντηση για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον Ράζβαν Λουτσέσκου στην εκπομπή της Nova, Monday FC.

Ο Λευτέρης Δούκας απάντησε με αιχμηρό τρόπο μέσω των social media στον Ντέμη Νικολαΐδη, για την επίθεση που έκανε ο παλαίμαχος άσος στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Nova, Monday F.C, ο σχολιαστής της συνδρομητικής τηλεόρασης σχολίασε τη στάση του Ρουμάνου τεχνικού στις δηλώσεις αναφέροντας: «Πάλι άκουσα κάτι δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι τον κυνηγάει η Αθήνα. Ακούμε δηλώσεις του Μίτσελ και του Αλμέιδα μετά από ένα ντέρμπι και χαιρόμαστε. 

Το ίδιο και από τον Γιοβάνοβιτς. Δεν βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λουτσέσκου. Που κολλάει να μιλήσει για διαιτησία σε ένα ματς Βόλος - ΠΑΟΚ. Κάνει τεράστιες προσπάθειες να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο.

Μαζεύτηκαν οι τρεις που είναι "κολλητάρια" ας πούμε και τα βάλανε με τον ΠΑΟΚ. Εδώ δεν βρίσκουν χρόνο για να τα βρουν μεταξύ τους. Θα μαζευτούν όλοι για να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ. Έρχονται και playoffs. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Δηλαδή τι θα ακούγαμε σε ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3. Όταν κάτι το λέει μόνο ο Λουτσέσκου, ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Κάνει κακό στην ομάδα του. Αδικεί τον εαυτό του γιατί είναι ένας καλός προπονητής».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχολίασε αυτά που είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης με μία ανάρτηση στο Facebook: «Όταν αποχωρείς από την Εθνική Ελλάδος επειδή θεωρείς ότι οι διαιτητές αδικούν την ομάδα σου, προκαλείς βία ενάντια στους διαιτητές; Όταν κατηγορείς την Ομοσπονδία ως στημένη για την υπόθεση Βάλνερ, προκαλείς βία εναντίον των προσώπων της; Από πότε ο Ντέμης θεωρεί την αντίδραση σε κάθε μορφής αδικία ως πρόκληση σε βία και σε διαχωρισμό της Ελλάδας; Τι έχουμε χάσει εντωμεταξύ;

Το συστηματάκι που επιμένει να ασχολείται με τον τρόπο που διαμαρτύρεται ο Λουτσέσκου, αντί να αναλύσει για το αν οι λόγοι που τον οδηγούν εκεί είναι οι υπαρκτοί, βρήκε έναν απρόσμενο συμπαραστάτη στο πρόσωπο ενός «επαναστάτη» του ποδοσφαίρου…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Δούκας.