Βολές Ντέμη κατά του Λουτσέσκου: «Καμία σχέση με Αλμέιδα και Μίτσελ - Προσπαθεί να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο»

Βολές Ντέμη κατά του Λουτσέσκου: «Καμία σχέση με Αλμέιδα και Μίτσελ - Προσπαθεί να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο»

Sportal newsroom 21:57 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 13.03.2023

Επίθεση στον Ράζβαν Λουτσέσκου εξαπέλυσε ο Ντέμης Νικολαΐδης, με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή κατά της Αθήνας και των ομάδων της.

Η πεποίθηση του Ράζβαν Λουτσέσκου πως οι ομάδες της Αθήνας (σ.σ. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) πολεμούν τον ΠΑΟΚ, ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής κλήθηκε να σχολιάσει τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον πάλαι ποτέ άσο της Ένωσης να μην συγκρατεί τον εκνευρισμό του.

Πιο αναλυτικά, στην εκπομπή της Nova, Monday FC, ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στόχο να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως η θεωρία για τη συμμαχία των αθηναϊκών ομάδων δεν στέκει, ενώ στάθηκε και στο πόσο χαίρεται να ακούει τους Μίτσελ, Γιοβάνοβιτς και Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

«Πάλι άκουσα κάτι δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι τον κυνηγάει η Αθήνα. Ακούμε δηλώσεις του Μίτσελ και του Αλμέιδα μετά από ένα ντέρμπι και χαιρόμαστε. Το ίδιο και από τον Γιοβάνοβιτς. Δεν βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λουτσέσκου. Που κολλάει να μιλήσει για διαιτησία σε ένα ματς Βόλος - ΠΑΟΚ. Κάνει τεράστιες προσπάθειες να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο.

Μαζεύτηκαν οι τρεις που είναι "κολλητάρια" ας πούμε και τα βάλανε με τον ΠΑΟΚ. Εδώ δεν βρίσκουν χρόνο για να τα βρουν μεταξύ τους. Θα μαζευτούν όλοι για να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ. Έρχονται και playoffs. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Δηλαδή τι θα ακούγαμε σε ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3. Όταν κάτι το λέει μόνο ο Λουτσέσκου, ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Κάνει κακό στην ομάδα του. Αδικεί τον εαυτό του γιατί είναι ένας καλός προπονητής».