Ντέμης: «Αν δεν έλεγε η ΑΕΚ για τα δοκάρια, μπορεί ο Ιωαννίδης να μην έβαζε το γκολ στο Περιστέρι»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© printscreen

Ντέμης: «Αν δεν έλεγε η ΑΕΚ για τα δοκάρια, μπορεί ο Ιωαννίδης να μην έβαζε το γκολ στο Περιστέρι»

Sportal newsroom 21:01 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 13.03.2023

Με ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο ματς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό.

Με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης το πρώτο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο ματς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο επιθετικός του τριφυλλιού άνοιξε το σκορ στον αγώνα του Περιστερίου με ένα εντυπωσιακό τέρμα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε στην εκπομπή «Monday FC» της Nova, ότι αν η ΑΕΚ δεν επέμενε για το ύψος των δοκαριών στο συγκεκριμένο γήπεδο, πιο πιθανό ήταν το γκολ να μην είχε μπει. Όπως σημείωσε, μάλιστα, υπήρχε το ενδεχόμενο η μπάλα να χτυπήσει το δοκάρι, να πέσει κάτω και να φύγει άουτ.

«Καλά που υπήρχε η ΑΕΚ και είπε για τα δοκάρια και ο Ιωαννίδης έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ. Αν τα δοκάρια ήταν όπως ήταν πριν, μπορεί να χτυπούσε δοκάρι, κάτω και μετά έξω. Να χάναμε ένα τέτοιο ωραίο γκολ», σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 5 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του ύψος των δοκαριών των δύο εστιών. Η υπόθεση κρίθηκε στα δικαστήρια και το ματς διεξήχθη σχεδόν έναν μήνα αργότερα με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να παίρνει τη νίκη.