Δυνατές «μάχες» σε Γιάννενα και Βόλο
i

Τζίμας, Κεσχρίντα/ ©Intime

Δυνατές «μάχες» σε Γιάννενα και Βόλο

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:02 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 28.01.2023

Με δύο ματς ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League. O Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ατρόμητο.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Super League (28/1). Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:30, Cosmote Sport 1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Οι Θεσσαλοί προέρχονται από την ήττα με 3-0 από τον Άρη και βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Από την άλλη οι Αγρινιώτες είναι όγδοοι με 20 βαθμούς και προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τάσο Τσοκάνη. Από τη λίστα με τα ονόματα δεν βρίσκεται ούτε αυτό του Ματίγια, ο οποίος έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός πλάνων.

Από την άλλη μεριά, ο Γιάννης Αναστασίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιάννη Ανέστη, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί οίδημα στο γόνατο. Εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Αποστολάκης, Μπακάκης και Νταγκό, αλλά και ο Βαρόνε για λόγους τακτικής. Τέλος, θα απουσιάσει από το αποψινό ματς και ο Μλάντεν, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κιτρίνων καρτών. 

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα - Μπαριέντος, Μεταξάς - Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές - Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης - Λιάβας, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης - Ξενιτίδης, Μάρτενσον, Ντίας - Σενγκέλια, Μόρσεϊ, Καρέλης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

Βοηθοί: Γεώργιος Στεφανής, Δημήτριος Μαυρουδής 

4ος: Άγγελος Αγγελάκης 

VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πέτρος Πάτρας

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες» (20:00, NovaSports 2) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (1-1) και βρίσκεται στην 10η θέση με 18 βαθμούς.  Από την άλλη οι Περιστεριώτες προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό με το ίδιο σκορ και βρίσκονται στην έβδομη θέση με 24 βαθμούς. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος. 

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας - Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Πήλιος - Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο - Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηησαΐας, Αθανασίου - Έρλινγκμαρκ, Έντερ - Ροτάριου, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ - Κιάρτανσον.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου Ηλίας, Καραλής Ιωνάννης 

4ος: Κατοίκος Κωνσταντίνος 

VAR: Μανούχος Ευάγγελος, Νικολακάκης Βασίλειος

Tags: