Δύσκολα ο Γκαρσία και για το ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Δύσκολα ο Γκαρσία και για το ματς της ΑΕΚ στο Περιστέρι

Κώστας Τσίλης 12:47 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 18.01.2024

Ο Γκαρσία έχει δεχθεί ένα κτύπημα χαμηλά στην γάμπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχασε το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη και πιθανότατα θα χάσει και αυτό της Κυριακής με τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να αφήσει πίσω της σε χρόνο... μηδέν τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Προφανώς και είναι πλήγμα για όλους, διότι ουδείς μέσα στην ομάδα επιλέγει τρόπαια που θα κυνηγήσει και τρόπαια που θα αφήσει. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος μόλις σε τρεις μέρες και μάλιστα δύσκολο απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Και πλέον είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ να επικεντρωθεί σ' αυτό. 

Το πρώτο αγωνιστικό δεδομένο για το παιχνίδι της Κυριακής, είναι πως πολύ δύσκολα η ΑΕΚ θα έχει στην διάθεσή της, τον Λιβάι Γκαρσία. Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης δέχθηκε ένα δυνατό κτύπημα στην γάμπα, στην φάση του κερδισμένου πέναλτι στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Του στέρησε την παρουσία στο χθεσινό ματς με τον Άρη. Και είναι πολύ πιθανό να του στερήσει και αυτή στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έτσι κι αλλιώς, όπως συνέβη και όταν είχε τραυματιστεί με την Λαμία, η επιστροφή του θα γίνει με πολύ προσεκτικά βήματα. 

Πιθανότατα αυτό που θα γίνει με τον Γκαρσία, είναι να αξιολογηθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα η πορεία της αποθεραπείας του, ώστε να κριθεί το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Αν δηλαδή θα μπορέσει να επιστρέψει για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ ή θα χρειαστεί ενδεχομένως προφυλαχθεί για ένα ακόμα παιχνίδι. Αλλά ακόμα είναι εξαιρετικά νωρίς για να γίνει εκτίμηση η οποία θα είναι απολύτως ασφαλής. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γκαρσία δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό, αλλά είναι και εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής στο Περιστέρι.