Ο «Ταρζάν» Καβάνι παρουσίασε τη δική του μάρκα κρασιών με σήμα κατατεθέν τον πανηγυρισμό του! (vid)

Ο «Ταρζάν» Καβάνι παρουσίασε τη δική του μάρκα κρασιών με σήμα κατατεθέν τον πανηγυρισμό του! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:40 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 18.04.2024

Ο διεθνής Ουρουγουανός φορ Έντινσον Καβάνι παρουσίασε την παραγωγή κρασιών στην πατρίδα του.

Ο Έντινσον Καβάνι, παρουσίασε τη δική του σειρά κρασιών στην Ουρουγουάη και ήταν ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης.

Ο El Matador (ταυρομάχος) έχει αναγεννηθεί στην Αργεντινή, σκοράρει συχνά με τη Μπόκα Τζούνιορς και στο μυαλό του είναι και η επερχόμενη μάχη με τη Ρίβερ Πλέιτ. Όχι, όμως, μόνο αυτή. Ο 37χρονος Ουρουγουανός φορ απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της Μπόκα για να ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Ο λόγος είναι η νέα επιχειρηματική του κίνηση, αφού παρουσίασε τη νέα του σειρά κρασιών στην Ουρουγουάη και ήταν ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης, σε μία γιγάντια παραγωγή στην οποία έμοιαζε με τον Ταρζάν!

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε τη διαφήμιση της «Cavani Wines», της σειράς κρασιών του. Ημίγυμνος, με τα μακριά μαλλιά του στη μέση της ζούγκλας, σε στιλ Ταρζάν. Ο ίδιος, ο οποίος σήμα στα μπουκάλια κρασιού έχει τον γνωστό πανηγυρισμό του «τοξοβόλου», ανέφερε στον λογαριασμό του στα social media για τη νέα του κίνηση:

«Είναι περηφάνια για μένα που μοιράζομαι το λανσάρισμα της προσωπικής μου επωνυμίας και του πρώτου προϊόντος της, μια επιλογή από εκλεκτά κρασιά που παράγονται από δύο ιστορικά οινοποιεία στην Ουρουγουάη.

Μια συναρπαστική πρόκληση που απολαμβάνω κι αναμφίβολα θα μεταφέρει ένα μέρος της ουσίας της δημιουργίας της! Ας γιορτάσουμε όλες τις καλές στιγμές!».

Δείτε τη διαφήμιση του Καβάνι για τα κρασιά του