Ο 18χρονος Μπάρκο φώναξε στον Καβάνι για μία πάσα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια εντός γηπέδου (vid)

Ο 18χρονος Μπάρκο φώναξε στον Καβάνι για μία πάσα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια εντός γηπέδου (vid)

Κώστας Τσιακλής • 21:33 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο 18χρονος Μπάρκο ζήτησε πάσα από τον Έντινσον Καβάνι και παραλίγο οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια.

Μια απίθανη φάση έλαβε χώρα στον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με την Ταγιέρες για το Κύπελλο Αργεντινής. Ο 18χρονος Μπάρκο ζήτησε τη μπάλα από τον Έντινσον Καβάνι και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Η Μπόκα Τζούνιορς λοιπόν αντιμετώπισε την Ταγιέρες στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Αργεντινής. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Έντινσον Καβάνι που επικράτησε με 4-1.

Η φάση που έκλεψε την παράσταση ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με σκορ 1-1 και η Μπόκα Τζούνιορς βρισκόταν στην επίθεση. Ο Καβάνι που σκόραρε νωρίτερα με πέναλτι, πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και ο 18χρονος Βαλεντίν Μπάρκο του ζητούσε πάσα. Ο πολύπειρος Ουρουγουανός δεν έδωσε τη μπάλα και επιχείρησε δύο σουτ. Το πρώτο σταμάτησε σε αντίπαλο αμυντικό ενώ το δεύτερο έφυγε απελπιστικά άουτ.

Τότε ο Μπάρκο έδειξε την απογοήτευση του που δεν πήρε πάσα και ο Καβάνι άρχισε να του βάζει τις φωνές και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Τελικά όλα πήγαν καλά και η Μπόκα Τζούνιορς προκρίθηκε στη συνέχεια στα ημιτελικά. Δείτε το video: