Είδε από κοντά το Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου ο Τόσιτς (vid)
i

Μάρκος Ρόχο & Ζόραν Τόσιτς/©Photo by Tom Purslow/Manchester United via Getty Images/Ideal Images

Είδε από κοντά το Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου ο Τόσιτς (vid)

Sportal newsroom 19:21 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 26.01.2023

Στις εξέδρες του γηπέδου της Λαμίας βρέθηκε ο Ζόραν Τόσιτς και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Η μεταγραφή του μπορεί να μην έχει επισημοποιηθεί ακόμα, ωστόσο ο Ζόραν Τόσιτς βρέθηκε στη Λαμία και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Πώς η Λαμία ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη για τον οποίο ο Φέργκιουσον είχε σπαταλήσει 7 εκατομμύρια ευρώ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:59 - 26.01.2023

Πώς η Λαμία ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη για τον οποίο ο Φέργκιουσον είχε σπαταλήσει 7 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει ο χρόνος για να φορέσει τη φανέλα της Λαμίας ο Ζόραν Τόσιτς, για τον οποίο κάποτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βγάλει από τα ταμεία της επτά εκατομμύρια ευρώ τον Γενάρη του 2009!

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήταν στις εξέδρες του σταδίου της πόλης, για να δει τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Στην κερκίδα είχε την παρέα άλλων δύο συμπατριωτών του που ανήκουν στον σύλλογο, του Λάζαρ Ρόμανιτς και του Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με την ομάδα της Φθιώτιδας και λογικά θα γίνει η τρίτη χειμερινή μεταγραφή της, μετά τους Κέιλεμπ Στάνκο και Αλιαξάντρ Παούλαβετς. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη Λαμία και για τον οποίο το 2009 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε επτά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της. 

Από εκεί δόθηκε δανεικός στην Κολωνία, ενώ ακολούθησαν Παρτίζαν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελευταία ομάδα του ήταν η Τόμπολ, από το Καζακστάν.