Έκλεισε φιλικό με τη Φαρούλ ο ΠΑΟΚ

Πανηγυρισμοί παικτών ΠΑΟΚ

i

©intime

Έκλεισε φιλικό με τη Φαρούλ ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:18 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 20.03.2023

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει μόνο προπονήσεις στη διακοπή, αλλά θα δώσει και φιλικό αγώνα.

Μετά την επικράτηση τους επί του Άρη για την πρεμιέρα των Play Off, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που δεν βρίσκονται στις κλήσεις των Εθνικών, απολαμβάνουν μερικές ημέρες χαλάρωσης, πριν την επιστροφή στη δουλειά!

Πιο συγκεκριμένα. ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε στους ποδοσφαιριστές του τετραήμερο ρεπό και ήδη οι περισσότεροι έχουν φύγει από την πόλη.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, το μενού δεν θα έχει μόνο προπονήσεις, αφού κλείστηκε για το ερχόμενο Σάββατο (25/3), φιλικό με την Φαρούλ Κοστάντζα στη Θεσσαλονίκη

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες θέλουν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετό μέχρι στιγμής, όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Η Φαρούλ Κονστάντζα έχει για προπονητή έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και φίλο του Ράζβαν Λουτσέσκου τον Γκέοργκ Χάτζι. Η ρουμανική ομάδα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και το πλάνο της είναι να κάνει και προπόνηση στη Ελλάδα, πριν δώσει φιλικό με τον ΠΑΟΚ.  

Μάλιστα για το επερχόμενο φιλικό παιχνίδι o Xάτζι δήλωσε:

 «Τα παιδιά είναι χαρούμενα. Άλλοι πηγαίνουν στις Εθνικές, ενώ οι υπόλοιποι θα πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Το φιλικό αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή εμπειρία, αντιμετωπίζοντας μια από τις πολύ καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λιγότερο τη φετινή σεζόν, αφού πρόκειται για φιλικό παιχνίδι».