Έξαλλος ο πατέρας του Φατί: «Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από την Μπαρτσελόνα»

Ανσού Φατί

i

Ανσού Φατί/ ©Photo by Europa Press Sports/ Getty Images

Έξαλλος ο πατέρας του Φατί: «Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από την Μπαρτσελόνα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:55 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 29.03.2023

Ο πατέρας του Ανσού Φατί, Μπόρι ξέσπασε σε συνέντευξή του στην Ισπανία για τη μεταχείριση του γιου του από τον Τσάβι και την Μπαρτσελόνα.

Ο πατέρας του Ανσού Φατί, Μπόρι παραχώρησε συνέντευξη στο El Partidazo του Cadena's Cope και ξέσπασε κατά της Μπαρτσελόνα. Ο μπαμπάς του 20χρονου Ισπανού σταρ των Καταλανών είναι έξαλλος με τη μεταχείριση του γιου του τόσο από τους «μπλαουγκράνα» όσο και από τον Τσάβι. 

Ο πατέρας του Άνσου Φατί ανέφερε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έπαιρνα από την Mπαρτσελόνα αλλά θέλει να συνεχίσει. Είμαι θυμωμένος ως πατέρας και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Ανσού παίζει λίγα λεπτά. Μιλάμε για το '10' της Μπάρτσα, έναν διεθνή από την ισπανική ομάδα και ένα αγόρι που βγήκε από τη Μασία. Επειδή ο Ανσού έπαιζε πριν τραυματιστεί και ήταν εκεί ο Μέσι, ο Γκριεζμάν, ο Σουάρες Είπα στον Αλεμάνι «Ο Ανσού είναι ο ποδοσφαιριστής franchise σου. Είναι το 10, αυτός που τόλμησε να πάρει το 10 του Μέσι. 

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα: Το κυνήγι των 100 τίτλων που περνάει (και) μέσα από τα δικαστήρια!
LA LIGA

10:00 - 29.03.2023

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα: Το κυνήγι των 100 τίτλων που περνάει (και) μέσα από τα δικαστήρια!

Από τη μία η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα, από την άλλη η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να πιάσει τους «μερένχες». Αλλά πρώτα θα χρειαστεί να περάσει από τα δικαστήρια. Ποια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους 100 τίτλους;

Ο Ανσού δεν θέλει να υπογράψει σε άλλη ομάδα, αλλά θέλω να τον δω να πετυχαίνει. Μίλησα με τον Ματέου Αλεμάνι και τον Ζόρντι Κρόιφ και μου είπαν ότι είναι η κληρονομιά του συλλόγου και ότι τον αγαπούν. Το πρώτο πράγμα που είπε ο Φάτι στον Ζόρζε Μέντες ήταν ότι είναι από την Μπαρτσελόνα και δεν φεύγει.

Σκέφτηκα διαφορετικά, αλλά μου είπε «Μπαμπά, δεν συμφωνώ. Θέλω να είμαι εδώ. Αλλά γιατί ο Τσάβι δεν του δίνει μια μπάλα; Είναι μια καλή ερώτηση. Θα έχει τους λόγους του. Πριν από δύο χρόνια σκότωσαν όλοι τον Βινίσιους και τώρα τι; Ζητώ το ίδιο για τον Ανσού, υποστήριξη και συνέχεια, αυτό που είχε ο Βινίσιους στη Ρεάλ. Αν εκτιμάς έναν ποδοσφαιριστή, που έχει φύγει από το σπίτι για να είναι σπουδαίος, φρόντισέ τον. Ο Ανσού δεν στενοχωριέται με τον Τσάβι, είναι πάντα το είδωλό του. Είχε τις αφίσες του στο σπίτι του στη Σεβίλλη».

Ο Ανσού Φατί τη φετινή σεζόν μετρά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα 24 συμμετοχές στη La Liga, έχοντας σκοράρει τρεις φορές και ισάριθμες ασίστ.