«Εξελίξεις με Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ!»

Νίκολας Κουαλιάτα

i

©intime

«Εξελίξεις με Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ!»

Τι αναφέρει tweet δημοσιογράφου από τη Λατινίκη Αμερική για τον Νίκολας Κουαλιάτα του ΠΑΟΚ.

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Νίκολας Κουαλιάτα στην Κουιαμπά, καθώς ο δανεισμός του λήγει και τυπικά τις επόμενες ημέρες, με την βραζιλιάνικη ομάδα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ούτε στην Βραζιλία κι έτσι αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από την πατρίδα του, ο Κουαλιάτα αναμένεται να τερματίσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ουρουγουάης.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ αναφέρει πως η Κλουμπ Ατλέτικο Πενιαρόλ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκολας Κουαλιάτα, ο οποίος δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στην Κουιαμπά.

«Ο Νίκολας Κουαλιάτα είναι ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν την Πενιαρόλ. Τερματίζει τον συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και επιδιώκει αλλαγή για να έχει συνέχεια. Από τότε που έφυγε από τη Γουόντερερς το 2022, έχει παίξει μόνο 10 παιχνίδια μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και τον δανεισμό του στην Κουιάμπα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Φακούντο Σάντσες.