Λουτσέσκου για το μέλλον του: «Είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι - Κάποτε θα επιστρέψω»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου για το μέλλον του: «Είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι - Κάποτε θα επιστρέψω»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:08 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 22.12.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του.

Λίγο πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα, με προορισμό την πατρίδα του για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο Ραζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ρουμανίας, μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο 54χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του και τα σενάρια επαναπατρισμού.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και θα παραμείνει γιατί είναι απίστευτη εμπειρία που ζω εδώ. Δεν το έζησα, εξακολουθώ να το ζω. Είμαι Ρουμάνος προπονητής, ανήκω στη Ρουμανία. Δεν συζητάω όμως για κανένα σύλλογο ή μπορούμε να συζητήσουμε για όλους τους συλλόγους στη Ρουμανία για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε για το αν θα προπονούσατε την Στεάουα. Δεύτερον, ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω και στη Ρουμανία. 

Τώρα δεν είναι η ώρα γιατί είμαι σε ανοδική πορεία, είμαι επιτυχημένος, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι. Έχω την ευκαιρία να δουλέψω έξω και αυτό με βοηθά να εξελιχθώ ως άνθρωπος και επαγγελματικά. Ζω ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Το να είσαι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω αν δεν κάνω ένα σακίδιο για να γυρίσω όλο τον κόσμο».

Να θυμίσουμε πως χθες το βράδυ (21/12), ο Ράζβαν Λουτσέσκου έγραψε ιστορία στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στην άνετη επικράτηση των ασπρόμαυρων στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά, ο 54χρονος κόουτς έφτασε τις 96 νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφού ξεπέρασε τον Άγγελο Αναστασιάδη που είχε σταματήσει στις 95.