Ο Γιαννάκης τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ ως Πρέσβης Φιλίας και συγκλόνισε για ακόμη μία φορά

Μικρός Γιαννάκης

i

© PrtScr

Ο Γιαννάκης τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ ως Πρέσβης Φιλίας και συγκλόνισε για ακόμη μία φορά

Ο ΠΣΑΤ βράβευσε τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκη ως Πρέσβη Φιλίας, με τον ίδιο να στέλνει και πάλι ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

Ο ΠΣΑΤ προχώρησε σε μία σπουδαία ενέργεια, καθώς πήρε την απόφαση να βραβεύσει τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη ως Πρέσβη Φιλίας.

Ο νεαρός ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον αδελφό του με σκοπό να παραλάβει την τιμητική πλακέτα, ενώ παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει για ακόμη μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

«Ο αδελφός μου είναι ΑΕΚ, αλλά δεν μαλώνουμε ποτέ στο σπίτι. Έχω να πω σε όλους τους φιλάθλους ότι εμείς πρέπει να είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά», είπε χαρακτηριστικά, με όλους τους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν θερμά!

«Ο Γιάννης όλων των φιλάθλων και όλων των ομάδων» 

Η έφορος του ΠΑΟΚ στον Στίβο, Τάνια Κεραμυδά, η οποία του έβγαλε το δελτίο αθλητή στον σύλλογο, έδειξε την υπερηφάνεια της για τον Γιάννη, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Σήμερα βρέθηκα στα βραβεία του ΠΣΑΤ στην Αθήνα, για να καμαρώσω ως Έφορος Στίβου του Π.Α.Ο.Κ τον αθλητή μας Γιάννη Παπαστεφανάκη που βραβεύτηκε ως Πρεσβευτής Φιλίας! Δε θα μπορούσε να πάρει καλύτερο βραβείο με τόσα μηνύματα που μας δίνει κάθε μέρα σε μια δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό. 

Αυτό που είναι και αυτό που εκπέμπει ο Γιάννης ως προσωπικότητα, το οφείλει αποκλειστικά στην οικογένεια του, στον ίδιο του τον εαυτό και στις δυνάμεις που ανακαλύπτει ότι έχει μέσα του! Ο αθλητής μας είναι πλέον ο Γιάννης όλων των φιλάθλων και όλων των ομάδων! 

Γιάννη Παπαστεφανάκη θα είμαι πάντα δίπλα σου, σε μια γωνίτσα πίσω από τους γονείς σου, να σε καμαρώνω και να σε χειροκροτάω για όλα όσα (θα) κατακτάς κάθε μέρα! Συνέχισε να ενώνεις όλο τον κόσμο! Μπράβο παιδί μου!».