Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ δεν βγαίνει να μας πει τι στόχο έχει - Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ δεν βγαίνει να μας πει τι στόχο έχει - Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς, αλλά και τη νέα «αυτοκτονία» της ΑΕΚ.

Ντέμης Νικολαΐδης για όλους και για όλα!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Nova «Monday FC» για τις δύο συνεχόμενες γκέλες της Ένωσης σε Αγρίνιο και Σέρρες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το δικό του σχόλιο για την εντυπωσιακή εικόνα που παρουσιάζει και το αήττητο σερί που έχει χτίσει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα. Έκανε λάθος ο Αθανασιάδης, αλλά και δευτερόλεπτα πριν είχε δοκάρι. Έβαλε δύο γκολ, ενώ μπορούσε να βάλει 3-4, γιατί ήταν και πάλι επιπόλαια στο τελείωμα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε, αλλά έβγαινε μπροστά με δέκα παίκτες, όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ βιαστική. 

Δεν ήταν κακή, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά αν δεν τελειώσεις το ματς κάτι μπορεί να στραβώσει στο τέλος. Έχει μόλις 27 γκολ και είναι πρώτη στα x-Goals. Μπορεί να γίνει λάθος στο τέλος ενός αγώνα, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ που μπορούσε, δεν θα είχε σημασία τώρα. Όλα αυτά μετράνε και στην ψυχολογία, αρχίζει να αγχώνεται. Φυσικά παίζουν ρόλο η κούραση και οι απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά με την απόδοσή της έπρεπε να πάρει το ματς. 

Δέχομαι π.χ. την ήττα στον ΟΦΗ, αλλά η ΑΕΚ χάνει βαθμούς ξανά παρότι είναι καλύτερη από τον αντίπαλο. Στο χτύπημα στον Λιβάι ο Σιδηρόπουλος ίσως έκρινε ότι ήταν από πίσω. Μπορούσε να δώσει, μπορούσε και να μη δώσει κόκκινη κάρτα. Στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν λέει το στόχο του και καλά κάνει. Θυμάσαι που είχα πει πως θεωρώ πρόβλημα είναι πως έχει πολλά νεύρα και οι παίκτες και ο προπονητής. Το θέμα είναι πως θα διαχειριστεί ένα ανάποδο αποτέλεσμα, εκεί μπορεί να χάσει την αυτοσυγκέντρωση του».