Ίσως το τελευταίο ματς του Ελ Αραμπί στο Καραϊσκάκη

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

/©Intime

Ίσως το τελευταίο ματς του Ελ Αραμπί στο Καραϊσκάκη

Διονύσης Βερβελές 11:21 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 29.05.2024

Είναι κανονικά στην αποστολή ο Μαροκινός φορ, που περιμένει…

Ο αγώνας που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ απόψε στο Καραϊσκάκη είναι ο τελευταίος της ομάδας στο γήπεδό της για τη φετινή σεζόν. Μετά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ματς στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και η χρονιά θα κλείσει με τον ευρωπαϊκό τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οπότε το αποψινό ματς μπορεί να εξελιχθεί σε ιστορικό για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το συμβόλαιο του Μαροκινού φορ λήγει το καλοκαίρι αυτό και το πιθανότερο είναι να μην ανανεώσει με τους Πειραιώτες. Είναι όμως ένας παίκτης ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός άλλωστε πως από πολλούς θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των 99 χρόνων ζωής του συλλόγου! Κάτι εξάλλου το οποίο το λένε και οι αριθμοί. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού, απ' όταν το ελληνικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής έγινε επαγγελματικό. Γενικότερα στην ιστορία του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί είναι έκτος σκόρερ, καθώς πρώτος όλων είναι ο Γιώργος Σιδέρης, ο οποίος όμως αγωνιζόταν προτού γίνει η Α' Εθνική επαγγελματική στην Ελλάδα.

Όπως και να έχει ο Ελ Αραμπί έχει τη δική του ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα και το ματς με την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο του στο γήπεδο του Ολυμπιακού, στο Καραϊσκάκη. Ο Μαροκινός σε 224 ματς που έχει λάβει μέρος με τους Πειραιώτες, έχει καταφέρει να σημειώσει 94 γκολ, ενώ έχει δώσει και 25 ασίστ.

Ο Ελ Αραμπί είναι κανονικά στην αποστολή από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα με την ΑΕΚ και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί πως η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα είναι η τελευταία του στο Καραϊσκάκη, αποκτά ιστορική σημασία το παιχνίδι αυτό τόσο για τον ίδιο, όσο όμως και για την ομάδα του Πειραιά. Μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό ο Γιουσέφ, όπως και να το κάνουμε…

🔴Sportal Studio Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός