Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ»

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:36 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 09.02.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ο «Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, να πληγώνεται, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ».

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου (10/2, 17:30) τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με φόντο την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ο «Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, να πληγώνεται, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ».

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πως είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ. 

Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ότι συμβαίνει θα περάσει». 

Για το ποιος είναι ο δρόμος για να κλείσει ο Ολυμπιακός την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. 

Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }