Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ»

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:36 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 09.02.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ο «Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, να πληγώνεται, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ».

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου (10/2, 17:30) τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με φόντο την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ο «Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, να πληγώνεται, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πως είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ. 

Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ότι συμβαίνει θα περάσει». 

Για το ποιος είναι ο δρόμος για να κλείσει ο Ολυμπιακός την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. 

Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα».