Πήρε τα... μέτρα της για τον Ελ Καντουρί η Κλουζ - Ο όρος στο συμβόλαιο

Ελ Καντουρί

i

© Intime

Πήρε τα... μέτρα της για τον Ελ Καντουρί η Κλουζ - Ο όρος στο συμβόλαιο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:39 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 07.01.2024

Η Κλουζ, η οποία αποτελεί τον νέο σταθμό στην καριέρα του Ελ Καντουρί, έλαβε τα... μέτρα της.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ώρες, νέο κεφάλαιο άνοιξε στην καριέρα του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Επτά μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός παρέμενε ελεύθερος δίχως ομάδα, ωστόσο πλέον βρήκε τον επόμενο σταθμό του και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Ρουμανίας, με την Κλουζ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή έγιναν γνωστές και οι αναλυτικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, με την ομάδα της Ρουμανίας να θέτει έναν όρο στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που δεν βλέπουμε κι ακούμε συχνά. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να τερματιστεί το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι, εάν ο ίδιος δεν καταγράψει 10 συμμετοχές μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Πρόκειται για μία απόφαση της διοίκησης, η οποία αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, θα κληθεί να αποχαιρετήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή χωρίς την καταβολή αποζημίωσης.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπήρξε ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017, έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ και προσέφερε κάποιες στιγμές... μαγείας στους φίλους του συλλόγου. Σε αυτήν την εξαετία, ο 33χρονος μέτρησε δέκα γκολ και 13 ασίστ σε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένας από τους λόγους που ο Μαροκινός άφησε το στίγμα του στην Τούμπα ωστόσο, ήταν η ευπάθεια στους τραυματισμούς. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και σε χρονικά σημεία που ο σύλλογος είχε ανάγκη την παρουσία του, με αποτέλεσμα να υπάρξει η ανάλογη γκρίνια από τον κόσμο.