Ο Ελ Καντουρί έγινε κάτοικος Ρουμανίας και με τη... βούλα

Ελ Καντουρί

i

© PrtScr

Ο Ελ Καντουρί έγινε κάτοικος Ρουμανίας και με τη... βούλα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:29 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 06.01.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Νέο κεφάλαιο άνοιξε στην καριέρα του Ομάρ Ελ Καντουρί!

Επτά μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός παρέμενε ελεύθερος δίχως ομάδα, ωστόσο πλέον βρήκε τον επόμενο σταθμό του και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Ρουμανίας, με την Κλουζ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ίδιος πραγματοποιούσε ατομικές προπονήσεις με σκοπό να βρίσκεται στο κατάλληλο στάδιο ετοιμότητας, ενώ δεν ήταν λίγες οι επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αλλά και η οικογένειά του μας έχουν αποδείξει πολλάκις ότι λατρεύουν την Ελλάδα, γι΄ αυτό και πρόσφατα κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες περί επιστροφής στα γήπεδα της Stoiximan Super League.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα ισχύσει, με τον Ελ Καντουρί να αποτελεί πλέον μέλος ενός ιστορικού συλλόγου του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Στην ανακοίνωση τονίζεται μάλιστα πως τα τελευταία έξι χρόνια τα πέρασε φορώντας τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπήρξε ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. 

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017, έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ και προσέφερε κάποιες στιγμές... μαγείας στους φίλους του συλλόγου. Σε αυτήν την εξαετία, ο 33χρονος μέτρησε δέκα γκολ και 13 ασίστ σε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.