Ο Ντεσπόντοφ που κάνει «κρότο» και το «δίλημμα» του Λουτσέσκου

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

Ο Ντεσπόντοφ που κάνει «κρότο» και το «δίλημμα» του Λουτσέσκου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:34 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 05.01.2024

Η... αντεπίθεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ που τον οδήγησε σε εξωπραγματικά νούμερα και το επερχόμενο «δίλημμα» του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη δεξιά πλευρά.

Ο απολαυστικός Κίριλ Ντεσπόντοφ οδηγεί τον ΠΑΟΚ από «πάρτι» σε «πάρτι» και παράλληλα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στη φαρέτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στα τελευταία τρία ματς για τη Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ έκανε εύκολα το 3/3 κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Κηφισιά και ΟΦΗ, βρήκε δίχτυα συνολικά 14 φορές και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σε... δαιμονιώδη φόρμα τον Βούλγαρο εξτρέμ.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου μέτρησε 4 γκολ κι 6 ασίστ! Πρόκειται για κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά στατιστικά, τα οποία έχουν μετατρέψει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μία... μηχανή των γκολ.

Όπως αποδείχτηκε, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά μετά τον τραυματισμό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και πλέον είναι έτοιμος να βάλει τον Ρουμάνο τεχνικό σε ένα μεγάλο «δίλημμα», που αφορά τη θέση της δεξιάς πλευράς στην επίθεση.

Με την έλευσή του στην Τούμπα, ο Βούλγαρος εξτρέμ αντιμετώπισε δυσκολίες με την προσαρμογή, ενώ το γεγονός πως οι Τάισον και Ζίβκοβιτς έδιναν το δικό τους... σόου σε κάθε ματς από το ξεκίνημα της σεζόν, τον οδήγησαν σε περιορισμό.

Το αξιοσημείωτο είναι πως από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2023, όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου, ο ίδιος μετρούσε μόλις μία ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον έχει φτάσει να έχει συμμετοχή σε 11 γκολ!

Το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα κι Ευρώπη και η εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σίγουρα πάνω τη σφραγίδα του Ντεσπόντοφ, ο οποίος οδηγεί την ομάδα σε σκορ και θέαμα.

Με την επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα κληθεί να πάρει μία σημαντική απόφαση. Σίγουρα το γεγονός πως θα διαθέτει δύο ισάξιους και ικανούς επιθετικούς για τη δεξιά πλευρά της επίθεσης αποτελεί... ευλογία, όμως αυτός που θα αποτελέσει τη βασική επιλογή θα πρέπει να δικαιώσει τον 54χρονο τεχνικό.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 05.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... αριστερό στο 2024, ενώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Από την άλλη, υπάρχει και το ενδεχόμενο να χωρέσουν και οι δύο στην ενδεκάδα, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει ένας εκ των Τάισον και Κωνσταντέλια να παραμείνει στον πάγκο.